![]() |
|
Кој ве пали највеќе на форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 107> |
Автор | ||
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
E takva strela ne bi odbegnal a pred se zavisi od strelecot... iskusniot strelec koj treba da me naceka i ubavooo da me nanishani dodeka pijam od zabranetata tecnost ...leau de vie (vodata na zivotot*) zatoa sto samo togas sum spremen za ljubovni prangi ![]() |
||
Make love and respect your profession
|
||
![]() |
||
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
|
mozebi nekoja od niv e sladok otrov so koj ke uspees da si ja otrues dusata i da ja dozivees najgolemata ljubov do sega vo tvojot zivot
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
![]() |
||
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
|
Pa zatoa sto se otrovni ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
|
a zasto gi odbegnuvas?
|
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
![]() |
||
|
Otrovni streli od site strani ...dobro se spravuvam so niv , ...ne sum od vcera ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
|
podobro da letaat poraki kaj clenovi sto ne palaj odosto otrovni streli
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
aaaaaaaa ova bese jasno i glasno DA LETAAAAT!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Hahahaha, sepak toa e privatno prasanje i bi sakal da ostane zatvoreno, se izvinuvam sto nemozam da ti odgovoram. Se nadevam deka me razbiras. "Private and Confidential" ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Pa imas kvaliteti , nikoj ne rece deka nemas ![]() |
||
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
prasanjeto e dali sakam ili dali mi e predizvik da filmam a i znam deka si imam moj kvaliteti i plus ja se davam i na cyberskiot svet takov kakov sum....... ![]() |
||
![]() |
||
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
|
fakt e deka zbunet ima zivotno iskustvo ne e zloben,dobronameren e.no goce i ti gi privlekuvas devojkite,vajda letkaat poraki
|
||
![]() |
||
|
Fakt e deka znae dobro sto pretstavuva zena i go znae nejzinoto razmisluvanje ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
sandricka se e mozno,ama mi se sviga sto e otkacen.louweed filmanjeto e umetnost,aj ti filmaj,no nemozes.mene ne mi e vazno koj kakov e citam sto pisuva.odlicen e pa imal cigara ili ne,sanker bil ili ne,mene mi e legenda.ostava dobar vpecatok pa i da se filma,ali i avatar milno mace stavil,paga vo oci kaj nas zenskive,odma rekov sto e sladok.
|
||
![]() |
||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|
Mozebi,a? Zbunet i se e mozno.
![]() |
||
Just love
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |