![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 883884885886887 959> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
на математика , професорот три пати ми рече да вежбам појќе и на крај пред сите пак ми рече појќе да вежбам...и покрај се за чудо се чуствувам релативно среќна..абре нопак..шо да речам појќе...
![]() ![]() ![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Нема кашајци сеа Маја....ЛЕД, ЛЕД
![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Денес сум одморена затоа што легнав навреме пред 12.Но ме нервира снегот во Италија,овде ретко има снег но сега ме потсети на кашајците по улиците во Скопје:)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Гладна сум
![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
SINO ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Леле луѓе .... денеска се смрзнав ко Пи**а.
Патував .. одев малку надвор од скопсково лудило (и надвор од интернет лудилово) и .. се беше ОК додека бев на топло со луѓето кои ги обожавам. Е, ама кога дојде време за "си одам дома" се скоцкав ...Патував неочекувано долго и СМРЗНАВ ... Сега сум ОК, се топлам, пијам топли напитоци (кафе-мафе, чај-мај) и штракам по тастатурава. Дома ми е топло ... трошам време читајќи некој од Вас И тоа би било. Знам дека по сево ова што го кажав нема едноставно "среќна" или "тажна" ама животецов е таков, што и да ми се случи може и вака и така да се протолкува. |
|
Нешто сум збесната деновиве
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Изменето од Alekta |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
обично...
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Svezo........
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
hektor mnogu ti blagodaram
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Јас се стоплив,дури и се расоблеков
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Ane jas ke te stoplam sega
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
abeee hektor kaj mene ne e toplooooooo
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
ај некој доручек да праам
ке земам баничка и јогурт ааааааа |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 883884885886887 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |