![]() |
|
Каде сакате да сте сега? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 130> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Сакам да сум во МАКЕДОНИЈА, да пејам коледе , коледе
ми се плачеееееееееееееее ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ма ја сакам да сум на Хаваи...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
што ти е ма... ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
гледај да е тоа така сакам јас да сум ти наставничка а не професорка значи од старт да сум ти
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
блу...јас како џентлмен мора да и понудам топло место...ама не се секирај...ништо не правиме...се чувам за тебе нели? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
|
na havai
|
||
JOIN THE FAMILY
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|
|
||
![]() |
||
|
а да,... и ја ќе испаднам со модар врат
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
ете...какви фантазии имаш човече...па онака само ке лежиме и ке се гушкаме...ништа више... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|
on nije muskarac za tebe , ja sm tuj i taj
|
||
![]() |
||
|
ц ц ц ц.... машки
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
сакаш...кај мене во кревет?стварно топличко е...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
еее да бевме во русија сега ќе ме молеше за превод...
![]() ![]() ![]() ![]() еххххххх да можам да одам некаде каде што е топлоооооо ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 130> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |