![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 131> |
Автор | |||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
So zadovolstvo ke odam vo Prilep a pred da odam ke ve kontaktiram da preporacate sto e interesno da se vidi. Blaska zosto ti e izbrisana porakata? |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Se slaev tri saata ko manjak pred edna godina oti morav da cekam...pa toa fontanata me izbanja koga duvna veter oti sum zevnal da ne ima nekoja paricka da soberam...podsmeslivi pogledi, a ja nemav kade da se onodam...togas bev taze zbunet...
Изменето од zbunet - 02.Јуни.2008 во 14:22 |
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
ke sakas pak da ni dojdes
![]() |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
OBAVEZITELNO mila ![]() ![]() ![]() |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
super bleki... |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
како сме денес прилепчанчиња???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
||
a Makijaveli,znam deka pva prilika koga ke moze ke dojde kaj nas....
vo toa sum sigurna
![]() ![]() ![]() |
|||
Ne znam kako da pobegnem
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() a kultuzin, veruvaj deka pp e cist grad!ke ti recam samo dojdi i vidi ![]() Изменето од blackeye - 02.Јуни.2008 во 14:16 |
|||
Ne znam kako da pobegnem
|||
![]() |
|||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
||
kako i da e eve otvorena pokana poveli:) ![]() |
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Ne sum bil , zatoa prasuvam kako e so higijenata vo Prilep, ako plivate kako Skopjani vo gubre , djabe vi muabetite za najubav grad.
Samo cist grad moze da bide ubav. |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
блуе666...Прилепчани секогаш ...расположени....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Здраво ...девојченце....што има ново во Прилеп...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
||
samo da vidam sto pravat prilepcani
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ne znam kako da pobegnem
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |