|
Декорација на нокти |
Внеси реплика | страница <1 858687 |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jhas sega se odviknuvam od grickanje...
ufm ana tesko e...
i se nadevam deka odlucniot karakter ke ispliva na povrsina
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас до пред некое време не им давав некоја форма.... Немав време за тоа а и на тренинг ми се кршеа нон-стоп... И сега не се боље али решив да си ги средма малку... Ми ги направи една другарка такви коцкасти и ми направи француски маникир... Али еве веќе вчера ми падна лакот Не сум јас за такви работи (особено заради тренингот) а многу сакам И незнам како да ги зацврстам Ако знае некој да ми каже ве молам А иначе најчесто ги лакирам со месо боја, тој лак ми ги прави најубави Иначе Секси, многу убави нокти имаш... Ти љубоморам
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ne sakam mnogu dolgi nokti....sto znam....
-ja vakvi sea ke gi pravam
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауу не не како к*рвински баш елегантно делува да одобено на помали убаво обликувани нокти
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesni se, no ne se moj stil.
Jas sekogas imam na noktite crven lak, i ne e k*rvinski, zasto ne mi se dolgi noktite tuku kratki i bas izgleda sik.
Ponekogas stavam lak vo meso boja, za promena.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како нејчесто ги шаркате вашите нокти??
Имате некој посебен лак кој што ви е препознатлив за вас и нејчесто сте забележани со истиот или секогаш сте различни и интересни ?? Може да закачите и ваши сликички |
|
Внеси реплика | страница <1 858687 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |