![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8485868788 2229> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobar den
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
SANK=SHANK=MESTO VO KAFE BAR, KADE STO STOI PIJACKATA I KADE IMA DRUZENJE.....MUZIKA....I TAKA....
![]() ![]() ![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
super trucker... dobra idea...
ama ne e za mene ... ke bide... fijuuuuuuuuuuuuuu.... tup-tup.... aaaa... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Val fala za ponudata... docnam sekako so odgovorot... ke mora da najdam nekoj da mi kupi nesto...
![]() Koj ne saka sankovi??? ![]() ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Saka da se vozi so sanka...truckerceto...so nekoj moma pred nego
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
trucker... sto e "sankira"... sankanje ...??? ili shankiranje ... pokraj sank???? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Rano e..trucker....
NEMA SNEG ZA SANKIRANJE...
A SO STO KE SANKIRAS...????
![]() ![]() DVAJCA NA SANKA....
BIRAJ POZICIJA...PRV ILI VTOR
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
luge.........dali da se pocnat so podgotvki za nova godina ili rano e uste? pravo da vi kazam...nesto mi se "sankira"......zaboraviv kako izgleda toa....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
pozdrav do Cao_sk...
da be Val.. dosega toa ne go imav zabelezano.. taka e dime toa go ima napisano.... gi saka dupkite vo zakonot... ama jas ne gi sakam ... ama gi godam... heheee |
|
![]() |
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Zenata si znae.mislam..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
neznam zosto e taka...
ama zenata mi veli: Dobro kako uspea da ja pogodis? i toa na avtopatot ... inaku vo gradot pravi: tam-ta-ram-ta tam-ta-ram-ta tam-ta-ram-ta tam-ta-ram-ta-ta-ta-ta toa e kako onaa pesnata... i ergeni kolo vodat... tam-ta-ram-ta-tam-ta-ta... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DOBREDOJDE ZA CAO-SK..NA MOJATA TEMA..BEZ TEMA...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dime go sakam dupkite VO ZAKONOT...
TI ,MARKO...DUPKITE NA PATO
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8485868788 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |