![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 1364> |
Автор | ||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ama Biba ,me buni fugurava vo sholjava ...sve tamu mi e umot ![]() Ima neshto drugo osven lokum ,mnogu se tegne ,pa se lepi... ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
![]() Meur??? Ova na fistula mi lichi na mene... ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Не го заборавив најважното... локумчето
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
normalno , TAK ............ kafe domakje proizvodnje .....
![]() domakjinsko , nema zbor
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
da ne e meur ? golem ? demek oko , nekoj saka da te vidi
![]() nego , sto e ova samo dve kafinja ? a ? A? A ? ... kamo kafe i za mene ?
![]() |
||
![]() |
||
|
E ova ti se vika precizno sipanje kafe...prosto merak me fati...
Jas koga stavam kafe nekja chudna figura mi se pojavuvava ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() кажи стручност,а? ![]() |
||
![]() |
||
|
Odberi nekoi ubavi za oko, a jas kje se pogrizam za cigari..
![]() |
||
![]() |
||
|
Рен, остави јас да го сипам во филџани...
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Davajte sholjite,kje mi preteche kafeto... |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dobra nokj....stom taka ste resile... ![]() ![]() ![]() ![]() Jas ke pocekam uste malku.... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |