![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 847848849850851 915> |
Автор | ||||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
NE SE SEKIRAM. UBAVO KE MI DOJDE EDNO GUSKANJE ![]() |
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
Makedonsko devoj~e,
kitka {arena, vo gradina nabrana dar podarena, ref: Dali ima n'ovoj beli svet poubavo devoj~e od Makedon~e? Nema, nema ne }e se rodi poubavo devoj~e od Makedon~e. Koga kosi raspleti kako koprina li~na e i poli~na od samovila. ref: ..... Koga pesna zapee slavej natpee, koga oro zaigra srce razigra.. |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|||
Нема штос има да ја истресам како беба звечка ![]() ![]() ![]() ![]() Маченцееее ела да те гушнам дур не си ми се замушнала некаде ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||
So ovie citiranja,ke ja zaglavite pak TEMATA
![]() ![]() |
||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
EJVA I STARIOT GOSPODIN BIL TUKA....KAJ SI MAJSTORE???,,,,VRTI LEVO..PA DESNO..PA PRAVO..NA VTORATA RSKRSNICA ZASTANI
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|||
.....pojadok....moram.....so koleskata......"raspustenicata".........
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||||
![]() |
||||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|||
MI SE POTROSHI BOJATA STO DA PRAVAM NEZNAM EVE NEMA VISHE ![]() |
||||
![]() |
||||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|||
MORE STO GUSKANJE STORIVTE, NAPRAVETE PAUZA MALKU
![]() |
||||
Finis coronat opus
|
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
Mare kaj bese ti vcera da vidis fakjanje za kosi ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
HEHEHHE...NA TEBE TI LAFUM...A ZASTO SI VAKA"PROZIREN"?
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|||
tuka sum denes...........ke pravam druzba......malku poveke...
![]() ![]() ![]() i cekam nekoj da organizira zabava...redno e....
![]() |
||||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||||
![]() |
||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||
Nate,gushka i mazi...ne se sekiraj znakce
![]() |
||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||||
![]() |
||||
|||
ovaa ja saka{? |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
HHEHHE AJ NE CRVENEJ..KE TI JA DOZNAT SITE "SVETLATA" STRANA :))
![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 847848849850851 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |