|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика | страница <1 840841842843844 850> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фолки пааааа....вакви може...малку потенкичка а повисока штикла и уште некој сантим продолжи ги према колено
и ај почести едно кафе,шо ми се запна сега чизми да облекувам? абе Владо новава кафана беше пред време најавена...можеби не си бил информисан ти Изменето од Andjelina - 27.Ноември.2009 во 19:55 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе фолки ај да го бојкотираме нинџа? сакаш?
па да видиме до кога вака без да праша ќе отвора нови кафани Изменето од vlad0 - 27.Ноември.2009 во 19:52 |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vakvi...jok?
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....јок...неќу вакви...врвциве не ме бендисуваат...јас сум за нешто пофино
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Andjelince, zimo idi...trebaat crveni cizmicki
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
reprezentacija od onie piratite od Somalija... |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ninja, daj be da ti go kupime zanaetov
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кратка пауза.....фин ти е порцеланот морепловецу |
|
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
konecno... |
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Reket momci, reket... ne sum vi kazal nisto, ok? |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со фолки нишо не напрајвме за договорот шо го имавме за нова кафана ние да отвориме
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uba vecer imajte
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би ти пратила јас од кај мене имам бесконечен..ама незнам како
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Внеси реплика | страница <1 840841842843844 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |