![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8283848586 1364> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Све се мислам... нешто многу ми заличува на комшијата
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Mashalaaaaa...
Ama ti e napreden petelov ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
lele da ne treba i nego da go resime, ko mackisteno na komsijata???
![]() more, macoron ziv bil, pa sto ubav macor bil, bre bre bre, pa zilav, pa lovec... pa pa pa... ist li e ko komsijata, ili??? ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
od koga???
![]() |
|
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Никако...
![]() Бадијала ли јас арчови правев рано посабајлечки? Знаеш ли од кога сум станата да расукам ова баничкиве? |
|
![]() |
|
e aj dobro utrro dobar den!
![]() lele ama ste se razvrednileeeeeeeeeeeeeeeeee! ![]() ja samo za kafe i cigara ![]() |
|
|
![]() |
|
Masata ja spremiv...Of bre,koj li kje mie ova sadovite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() Aj da ne bidat na suvo banichkite...trknav po jogurt... |
|
![]() |
|
Пирошките нека ги за вечер...ја се занесов месејќи
![]() |
|
![]() |
|
A piroshkive,shto da im pravam?
![]() Videte prvata shto fino ja dekorirav....se namachiv ![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a da preminete direktno na rucek ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A da prejdeme na bajaderche,shto vikash a?
![]() ![]() Zemi kolku sakash,vaka me vrbuvaat koga me trkalaat... ![]() |
|
![]() |
|
Рен, па ти пробери го само оревчето...не се мачи со локумот
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8283848586 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |