|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика | страница <1 830831832833834 850> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ... па идам ја вчера и нема кој да ме послужи... пс неколку пати не пишувам пријави, гледаш тетратката е празна... но ова нема смисла... а он сам посака да ја затвориме кафанава... за да се отвори нова
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
ManushkA
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha znaci kafanava e samo za treta smena
za ovoj Vlado sto sluzese do preska zboruvas? Изменето од ManushkA - 28.Ноември.2009 во 20:14 |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако и вечерва кафаната затвори рано - тогаш навистина ќе ја затвориме... Па Владо ке отвори нова без работно време... демек ке работи 24 часа...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
ManushkA
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a preku den - na principot posluzi se sam
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе се вратат, тие се ноќни птици
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
ManushkA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuuuu si otide personalot
|
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay ... те послушав синоќа и денес ... беше одлично
газдата после полноќ
|
|
|
|
ManushkA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Au ama brza bila uslugava .... Moze i bez preliv |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci porazrabotena kafana nemam videno,dali oti pcelka si letka ovde ,e ova vi e 24/7 [:-)] a gazdata kaj mi e..
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ти ќе дојдеш, така ИСКАПАН
ќе се потрудам да бидам, од радозналост де ...!!!
|
|
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
требит да одам да се капам зато то го постирав..... НИШТО ПОВЕЛИ И ДРУГ ПАТ. биди утре сабајле кон 11, 12 сааат па да видиш шо ти следува во кафанава..... |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во сабота навечер работа
благодарам
|
|
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште тебе да те послужам пчелке па си одам од кафанава имам работа.....
ЧАОООООООООООООООООООООООООООООО......... |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Внеси реплика | страница <1 830831832833834 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |