![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 1364> |
Автор | |
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brej imav malku rabota
a oni u megu vreme i zidot go srusile
![]() aferim
![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
i taka i vaka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Алал вера Мики, арно ме потсети...после добро јадење ништо без добро
![]() ![]() |
|
![]() |
|
za sadovite , kolaj rabota ... jas dodeka gi nafrlam vo masinata vie podgotvete se .... posle dobro jadenje , se znae sto sleduva .... ubavo . . . .
![]() |
|
![]() |
|
ne gi frlaj ... kje im storime gajret i nim
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Alal da ti e...mojot komshija nema petel
![]() |
|
![]() |
|
знам дека нема да се буни...мноооогу ми е фин ...ми се погоди ептен
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
a bre Bib, smisla mozebi i nema ama nacin ima
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ne mislish deka usluga kje mu napravime na komshijata?
![]() |
|
![]() |
|
имајте милост бре жени...ако го решиме петелов ќе треба комшијата да го малтретирам да ме буди ... има ли смисла?
![]() |
|
![]() |
|
Petelov nema da k*rtuli denes,ima da ripne u tavche...garant
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
taman za rucek
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |