![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 823824825826827 915> |
Автор | ||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ne pisuvam vekje so crveno...
Svasta se slucuva kaj nekoi,,,
Im skoka pritisok..
![]() ![]() |
||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||||
![]() |
||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||
Irence,,,
Ubavo da si pomines
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|||
VODETE SMETKA... MI SE DIGNA PRITISOKOT.... SEG IMAM PROBLEMI SO MALIOT... MNOGU MI E GOLEM... UFFFF VAL... SO HEVTALKATA ... NA MAZITE KE MU GI ZAHEFATME SLICOVITE... A NA ZENSKITE TANGATA... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
BRAVO IRENA
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
KE MI GO RASIPASH VIDOT SO OVIE BUKVITE....IMASH SRCO JUNACKO BRAVO,,,MENE ME KE MI OSLABI SO BUKVITE
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
ЈАС ВО КОЈА ГРУПА СПАЃАМ?
МОЖЕ ДА ФОРМИРАМЕ СЕКЦИЈА ПО ИСТОРИЈА.... ЕБА ГО ....... |
||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|||
а сега ме читате ли
||||
![]() |
||||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|||
aj otidov na kafe...
![]() |
||||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||||
![]() |
||||
|||
A kaj zamina....Gospodinot koj osven kamioni i pari... OBOZAVA PO NEKOJA DAMA |
||||
|
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
И ДА НЕ ГИ ЗАДЕБЕЛУВАШ, ЈАС ШТОМ ГИ ВИДАМ ТВОИТЕ ГОЛИ И БОСИ НОЏИЊА ВЕДНАШ МИ СЕ КРЕВА.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ПРИТИСОКОТ ДЕ..... ![]() |
||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
|||
Greski..
Mi se izmesaa...BOITE
![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
CUCO....A BE NIKOJ NEMA SLABO SRCE..
SITE IMAAM SRCA JUNACKI
![]() |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 823824825826827 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |