![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 105> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не сакам лето... не поднесувам горештини...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
ne sakam samobendisani lajnari koi sto zemaat casovi po aerobik,nadevajki se deka ,taka samite ke mozat da si go -lizat!
|
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ne sakam koj ne znae sto saka
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ic ne go sakam ponedelnikot posle odmor
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ic ne sakam ligushki od tipot:
"edna guska tebe
edna guska mene
tretata ja nema
zajceto ja zema"
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не сакам кога некој краде туѓи никови
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не сакам да изгорам... и после да се лупам...
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ne sakam koga nekoj saka da gi sopre pozitivnite vibracii od pozitivnite idividi forumdzii...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не сакам да одам на одмор наредна недела без негооо
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Не сакам да ми се спиее
![]() Изменето од igreto - 22.Август.2008 во 15:17 |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
не сакам кавги
|
|
![]() |
|
не сакам кога не можам да го најдам тоа што ми треба.....
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
koga mi ispadja internetot
![]() |
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Досадни,лицемерни,самобендисани,лажливи,лесни,злонамерни,фалбаџии,лакоми,итн итн...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |