|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 7879808182 566> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес се чудам дали да го прашам Орка уште нешто, па да се задолжам уште кафиња кај него |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес...сите планови ми се испореметија
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес покрај тоа што видов,дека несвесно сум си одбил еден долг(кафе)
Би рекол дека најмалце е денов за одење на работа. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес не мислев да си го расипувам утрото пак како вчерашното, ама не можам да го одбијам Орка само да си знае дека ќе ми должи кафе за ова |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес покрај молбата што ја имам до администаророт...(со оглед дека немам видено што Јаневиов пишал,ако е возможно да ми пише во порака) Ќе речам дека беше тежок ден,носев на грб швајцарски и руски гастрабајтер
Што фаца ли сум....Кај нив се парите,а музиката се лепи на мене |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убаво ми почна утрото денес, се додека не влегов на темата за педофилија (ја немав читано до сега) и дефинитивно ми се расипа денот |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес ќе видам,но она од вчера па до сега
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес почна, а вчера уште не завршил...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес.. само што почна
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има ли крај на денешниов ден?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
ANA_MARIJA
Сениор Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes nesto ne mi se igra
|
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес 16 пати ја внесов и извадив колата од гаража, а мислев да си седам дома и да си шмрцкам |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес колку глупости се изнаслушав по дома, доволно ќе ми биде за наредниве 6 месеци
И денес е ден за вечерно кафосување. После толку договарање, редно е!
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес имам day off |
|
Внеси реплика | страница <1 7879808182 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |