![]() |
|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Автор | |
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamina daleku se nadevam ke me slusnes
nevozmozno e znam, no sakam pak da me gusnes Zamina bez pozdrav daleku nekade se zavrtuvam naokolu i te gledam na sekade. Sega pocnuvam da svakam kolku bev licnost vredna koga bi imalo zelbi bi posakal samo edna: Vrati se bez tebe denot mi e mrak, umiram da bides ovde so mene pak. Daj mi znak dali nekogas pak ke te vidam zivotot e pekol sakam samo do tebe da bidam Zosto i koga ke placam solzi mi tecat samo alkohol i alkohol spomenite gi lecat Ne veruvam deka mojot bol ke go sfatis go peam ova so zelba pak da mi se vratis te sakam samo tebe i se uste te ljubam posakuvam da zaspiam i nikogas da ne se razbudam. Ref: Dusava boli i poleka umira ljubovta tvoja seuste ja cekam. Vrati se i gusni me ti kako nekogas i ostani so mene zasekogas. Tesko mi e, se budam, na tebe samo mislam zivotot bez tebe ne mozam da go zamislam Gi citam tvojte pisma placam i patam ja gledam tvojta slika i ne mozam da te vratam. Ni do denes se prasuvam sto se sluci megu nas dali mislis ti na mene kako na tebe jas. Bev premngou oslepen od ljubovta tvoja no sega koga zamina ja odnese i dusava moja. Se uste te sakam samo tebe te ljubev da najdam druga devojka ne se ni trudev. Znaj seuste te cekam iako me pravat lud koja e pricinata dali srekna si so drug? Ako e taka nikogas nema poveke da se nasmeam, ako e taka zasekogas ke isceznam so solzi vo oci i bolka vo dusa se prasuvam voopsto dali imas dusa? Ref: Dusava boli i poleka umira ljubovta tvoja seuste ja cekam. Vrati se i gusni me ti kako nekogas i ostani so mene zasekogas. Neznam kako ni malku griza nemas po celi noki ne spijam, sonot mi go zemas. Neznaes kolku mi trebas za tebe srcevo go davam, bolkata me tera nesovesni raboti da pravam. Ko lastovica bez pozdrav zamina na jug so tisinata me ostavi i so nikoj drug. Gospode pogrzi se ova taa da go slusa spremen sum za nea da ja dadam mojata dusa. Dusava umira kako roza sto vene stom ke ja cues pesnava neka te potseka na mene. I sega koga sum spremen da zaminam vo nepovrat spremen da go vidam Gospod tolku mlad, podobro na nebo otkolku so druga ke zaminam na Gospod da mu bidam sluga. I koga ke me nema znaj uste ke te sakam (bez tebe moja najmila nemam pricina da ziveam) Ref: Dusava boli i poleka umira ljubovta tvoja seuste ja cekam. Vrati se i gusni me ti kako nekogas i ostani so mene zasekogas.}2x |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
But don't let 'em say you 'aint beautiful
they can all get fu*ked. Just stay true to you... _________________________________________________________ Немој да си депресивна лепото, тој (таа) те губи тебе, ти го губиш идиотот (во овој случај шмизлата) ![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
..
I just wanna feel real love, ..... cause I got too much life, Running through my veins, going to waste. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
I'd hold you I'd need you I'd get down on my knees for you And make everything alright If you were in these arms I'd love you I'd please you I'd tell you that I'd never leave you And love you till the end of time If you were in these arms tonight |
|
![]() |
|
G1RL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Dal osecas kako ti se vraca sve
i svako zlo u zivotu placa se Dal osecas da si sad na mestu mom i da zivot tvoj bice brodolom... |
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
tutti frutti band
D Em PUSTI ME DA DRHTIM I DA SJETIM SE D G KAKO SU ME NJENE USNE LJUBILE C D7 G NEKE TUGE NIKAD SE NE PREBOLE Am Em D G UBIT ĆE ME ZBOG NJE STVARI LAGANE Am Em H Em UBIT ĆE ME ZBOG NJE STVARI LAGANE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
TheCrow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Nickelback - Something in Your Mouth
got to meet the hottie with the million dollar body they say it’s over budget but you’d pay her just to touch it come on needs to hit the big screen and shoot a little love scene if Hollywood had called her she’d be gone before you holler come on pretty little lady with the pretty pink thong every sugar daddy hit’n on her all night long doesn’t care about the money she could be with anybody ain’t it funny how the honey wanted you all along (you naughty thing) you’re rip’n up the dance floor honey (you naughty women) you shake your ass around for everyone (you’re such a mover) I love the way you dance with anybody (the way you swing) and tease them all by sucking on your thumb you’re so much cooler when you never pull it out ’cause you look so much cuter with something in your mouth crafty little lip tricks tattoos on her left hip she’s bending as you’re spending there’s no end to it so baby come on… dressed up like a princess bet’n that her skin smells better than the scent of every flower in the desert come on pretty little lady with the pretty pink thong every sugar daddy hit’n on her all night long doesn’t care about the money she could be with anybody ain’t it funny how the honey wanted you all along (you naughty thing) you’re rip’n up the dance floor honey (you naughty women) you shake your ass around for everyone (you’re such a mover) I love the way you dance with anybody (the way you swing) and tease them all by sucking on your thumb you’re so much cooler when you never pull it out ’cause you look so much cuter with something in your mouth she loves the night scene, bar queen, is living for the fun taking over every dance floor like she’s the only one in the spotlight all night diss’n everyone and try’n to look so innocent while sucking on her thumb (you’re so much cooler) when you never pull it out (you’re so much cuter) with something in your mouth (you naughty thing) you’re rip’n up the dance floor honey (you naughty women) you shake your ass around for everyone (you’re such a mover) I love the way you dance with anybody (the way you swing) and tease them all by sucking on your thumb (you naughty thing) you’re rip’n up the dance floor honey (you naughty women) you shake your ass around for everyone (you’re such a mover) I love the way you dance with anybody (the way you swing) and tease them all by sucking on your thumb you’re so much cooler when you never pull it out ’cause you look so much cuter with something in your http://www.youtube.com/watch?v=pJs9CEhXTFM |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
�cause you,
You mean the world to me Oh I know I know I�ve found in you My endless love |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Watch me all night, I move under the light because I understand that we all need love
And I'm not afraid to feel the love but I don't feel that way, no |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Oh night thou was my guide
oh night more loving than the rising sun Oh night that joined the lover to the beloved one transforming each of them into the other |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
J remember when,j remember
when j lost my mind There was something no plesant about that plase Even your emotions have an echo in so much space And when you'r out there withouth care Yeah, j was out of touch But it wasn't because j didnt know enought j just know too much.. ![]() Does that make me crazy? Does that make me crazy? Does that make me crazy? ![]() Na nekogo sto go sakav najmnogu...... ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Everybody's looking for that something
One thing that makes it all complete You'll find it in the strangest places Places you never knew it could be Westlife – "Flying Without Wings" |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
i sad me o tebe pitaju
i sad me po tebe poznaju...kopriva al dino ![]() |
|
![]() |
|
GAME__KING ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
RNS-MOJOT NAROD
YOO vreme e da pokazam ljubov kon mojot narod, eve stihovi posveteni za nego samo, ako se pronajdes sebe vo svetot ti si porazli4en od celoto opstestvo,seto sloboden vo letot,no nema da te sakaat civilite ke bides meta samo radi pantalonite i sukanicite, ke po4nat da ti vadat iminja,drogiran,izbegan,narkoman,nevospitan, ne bistri luge na ulica te gledaat so usti zinati vidi pogledni ko da si im ja ubil majka im,ke ne mozes da visis so bogatite,posto si siromasen i gi nemas parite,togas kako ke vlezes vo kafi4 ili diskotekite,a niv ne im se tolku prijatni klupite na ulicite, vremeto ke pokaze so koj ke ostanes, pazi mnogu malku se da odberes ref: Site vo svetot imaat svoja uloga, gradov mi dade ulica,ke mora da ja odigram zivotot me namesti da bidam bandit, srekata ja molam ko za badnik, padni pak li vremeto krati,svativ dali ti imas li mesto kade pripagas se pronajde li neli,zaebano e da si sam,imas so tebe nekoj znam se nadevam 2 DEL: Ne sum kriminalec no ja preziram policijata, znam deka me mrazat no ne ja znam pri4inata mozebi radi kosata,pa togas ke ja pustam podolga i po4udna eve ti sreden prst odnesigo vo stanica vetuvam vo race nema da im padnam,nikogas ako si pameten bojle i ti da vnimavas,vrvkite stegnati sekogas 4im imas po prvite snimki zasekogas ke snimas i toa se ke treba da se izdade,no samiot ke ne mozes,zemas nekoj so tebe a sepak znaes deka ke te izlaze,nikogas ne po4nuvaj biznis so prijatel toa e samo drugarstvo koe ke se rasipe a nisto ne vredi od bratstvo poveke najmalku parite a menadzerite,izvini mora da stanam (mu tekna kakvi se i otide da povraka) ref: Site vo svetot imaat svoja uloga, gradov mi dade ulica,ke mora da ja odigram zivotot me namesti da bidam bandit, srekata ja molam ko za badnik, padni pak li vremeto krati,svativ dali ti imas li mesto kade pripagas se pronajde li neli,zaebano e da si sam,imas so tebe nekoj znam se nadevam 3 del: Da bidam iskren pripagam na semejstvo koe se raspaga kaj mene doma majka mi e maz vo kukata, a zena ne saka da bide maz,no tatkomi ne se grizi za nas dobivam takov vpe4atok be kapiras zatoa sum seuste na dnoto, ne moze da bide dobro nigde koga vo domot e zloto, i sega sto, treba da pla4am, nee, poprvo ke pla4am na crtan so pri4a tazna, zivotot e surov, ne saka da bidam veke dete pravi da sum beter,ete,pretvarajki me vo dzver e ne fer,go prlja moeto srce ko na poet se gubi nevinosta vo sekoj pogled i sekoe pole, ne smeam da dozvolam da zagubam,gubejki go vo sebe deteto zna4i deka mrtov ziveam zatoa nikoj,nisto nema da me smeni samo jas i mojot bog prstot gore kreni ref: Site vo svetot imaat svoja uloga gradov mi dade ulica,ke mora da ja odigram zivotot me namesti da bidam bandit, srekata ja molam ko za badnik, padni pak li vremeto krati,svativ dali ti imas li mesto kade pripagas se pronajde li neli,zaebano e da si sam,imas so tebe nekoj znam se nadevaam |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |