![]() |
|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 32> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam da zgotvam nekolku jadenja.....pokraj przenje na se zivo i divo,znam da svaram grav,grashok,da napravam musaka,shpageri ,makaroni,jufki i tarana....i kompir mandza so gulash....e pa toa e se...
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
znam sendvic da napraam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
А да не сака некој часови за готвење?
![]() Не да се фалам ама има 3 работи за кои мислам ги знам откако сум родена т.е. родена за да ги правам -се околу ветерина и животни -пишување -готвење -Прв пат кога земав да правам (прво што сум направила се палачинки па крофни) ми испаднаа супер. И од тогаш не излегов од кујна ![]() П.С. А тие 3 работи благе везе немаат една со друга ![]() Изменето од blueprayer - 16.Август.2008 во 16:44 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Нешто ситно... Само најлесните работи... ![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
kako ke se....pogodi!!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
pa imam 17 god i ne mi e u plan da gotvam se mi e zgotveno samo zemes sednes i jades a znam da gotvam makaroni spageti supa jajce na oko da si sprzam i tolku :)
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
|
![]() |
|
taor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 115 |
Se snavogjam nenkako.
|
|
![]() |
|
Album ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
A VASINATA JA ZNAESH DA JA PRAVISH ?? ![]() ![]() ![]() |
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
mnogu slabo
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Znam po nesto
Nekoe varivo
i sekakvo pechenje
![]() edinstveno neznam da mesam piti...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... i mene me mrzi...ama moram... gladni usti za ranenje ima... |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ја знам ама ме мрзи
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
JAS NE ZNAM DA GOTVAM,AMA VO MENE POSTOI ZELBA ZA GOTVENJE.....HEHEHE AMA VREME NE DOSLO ZA OSTVARUVANJE NA TAA ZELBA....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |