|
Што е подобро-своето или туѓото? |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | ||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo za tebe preaty woman
mi se dopaga sto i zenite pocnale da razmisluvaat kako "mazite"
A i sekoe neverstvo nosi pozitivni i negativni strani???
Eve jas na pr.posle vernost od 13g(od moja strana) mi se sluci neverstvo od strana na mazot i mi se sluci kako grom od vedro nebo.Uste nemozam da se pomiram so sudbinata sto me snajde.Tesko e ne vikam ne ama da sum go izneverila jas mazot mozda nekogas mozeni ke go prebolev polesno seto ova bar jas taka mislam
Inace se soglasuvam so preaty woman deka zivotot e eden i treba da se zivee kako sto nas ni odgovara a ne na drugite.
Vo edna kavga so mazot mi mi vika"pa jas imam eden zivot"
a sto misli on deka jas ili drugite imaat po 10zivoti:
pa sega eden na nego ke mu go posvetam eden na decata pa eden na neznam kogo???? A be ajde ............
Zatoa ZIVEJ go zivotot.
|
||
preety woman
Нов член Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ahahaaaaaaaa
jas go sakam sexot i uzivam vo nego i zosto da ne e*achica sum.....i da tocna ti e pretpostavkata....znaes kako vikaat "milo za drago" ili "oko za oko, zab za zab"
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaesh za takvite kako tebe si ima soodvetno ime i nemoj site zheni da gi stavash vo isti kosh i site da se nashle vo takva siruacija ne znachi deka i bi go napravile toa. Mnogu sebichno razmisluvanje od tebe, a kako bi se cuvstvuvala da si od drugata strana ili ti si izneverena zhena pa sega vrakjash so ista merka. da go pravish toa od ljubov aj i da te sfati chovek ama samo za seks?
Vo tvojata prikazna ti si e****, a toj e e**ch i fraer
|
||
preety woman
Нов член Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marence, koga ides na e**** ne treba na nisto da mislis inace nisto od sexot dzabe si go isgubila vremeto samo......i sto imaat vrska decata so ova? Mislis deka jas pomalku gi sakam i sum polosa majka od nekoi majki koi im se verni na svoite mazi? Samo vo zivotot sum svatila edno....deka zivotot e eden (premiera) i treba da se zivee onaka kako sto ti odgovara a i da se uziva....zosto brzo ke ti letne... |
||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum za svoeto
Изменето од marence - 03.Октомври.2007 во 21:21 |
||
preety woman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe baby.....zosto prodavate lazen moral? pa toa e realnosta aman.....odsekogas imalo i ke ima preljuba...dzabe starite ne rekle "zabranetoto ovosje e najslatko".....
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova sto go napisa se praktikuva a sega na nekogo ako ne mu se dopagja toa e drugo ama toa e. toj sto pominal znae mnogu od forumov odat nataka od kaj sto drugite se vrakaat. |
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Molam?
Bi rizikuvala brakot , decata i nivnoto spokojstvo radi edna avantura ?
Pa jas bi te kamsikovala , najsikreno..
I nemoj da recis deka posle sex i prevara se zacvrstuva brakot , demek nova energija ,auu loso.
Iskreno se nataziv , mesto da se bori za to sto se ima , da se vrati strasta , da se saka nezimerno polesno e da se pleskame okolu, damn it !
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubavo,...shto imamme i meraklika ovde,....ama barem so ,..merka,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
preety woman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ehhh.....da vi kazam deca posle 15 g brak....te kine monotonija i se javuva netrpelivost megju partnerite i normalno e deka koga nekoj/a ke ti posveti vnimanie, neznost i uste ako ti e privlecen/a doagja do strast i zatoa tugjoto e poslatko, zosto posle takvata sredba imas nova energija i taka dobro osvezuvanje.....nekogas takvite avanturi so tugjo, moze i da ja zacvrstat veke postoeckata dolgotrajna vrska, samo se treba da e so merka i da ne zabega covek....jas sum za da si go napravi covek merakot zosto zivotot e premiera i ednas se slucuva......
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa,...ne e losho ,..odvreme na vreme,..da go butnesh na ,..drugo mesto,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Biram so usul , taka da sekogas moeto e poprivlecno od tuguto , ne nebivam rogovi nikomu a ni pak bi sakala da mi desi prevara mene ...
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
baci
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 14.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako mozes da kazes deka nemas nisto svoe koga celato telo vo neznost e tvoe i ti odgovaras od nego i ti odlucuvas za nego nemoj da dozvoluvas drug da ta poseduva i da odlucuva za nego.
|
||
baci
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |