![]() |
|
Сител тв |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 15> |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Латас -асоцира на дијареа бре.
Грдо. Сител ми е толку непријатна за очниот ми нерв што само го скокам каналот. Вмровци. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Мислам дека Латас треба да го има најмалку три четири
пати на Сител ...во текот на неделата....
...во спротивно ...некои од луѓево би имале сериозен проблем....запек.......
![]() Ја гледам Сител телевизија... го гледам и Латас ....
...и никогаш не ми се ...досадни....... !!!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
не можам да ги разберам вестите на сител, само тоа
а кога ќе го видам овој латас ми се оди во веце сериозно, навистина ли постојат такви луѓе ко него? и многу се опушта човекот кога ќе заборави дека пренесува вести, а не е во своја емисија ![]() на сител гледам филмче ако има некое, друго ако пуштам, одма се нервирам |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Мислев дека Сител е некое село во тетовско, а тоа ТВ да ти било.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Зарем гледа некои Бандини.Јас на сител гледам само преживеан,тоа ми е интересно.
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Sto imate protiv Sitel? A Bandini, na koja televizija ja gledate, a??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
leocows ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
kamo mozat da razberat koga im dale brance i velija po 10 evra i da strajkuvaat kako moze da razberat koga se dogovorija vo ilektra palas vo solun
|
|
![]() |
|
leocows ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
kako moze da drzi prvo mesto lopovi mislam deka e krajno vreme da gi zatvoratdosto im bese |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
„откупната цена на тутунот поголема од ланската“ -Сител вести
![]() ова тутунариве ништо не разбираат...повисоки цени од ланските а тие штрајкуваат...цццц...срамота...пак некој ги подбуцнува а тие смотани наместо да си земат невидливите париња излегле на улица за инает на власта. -одсега ќе гледам само Сител вести...таму се било розово бе во државав,а ја појма немам за тоа ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Слатко се смеам кога ке го чујам - Сител прв дознава, а оно на сите вести кажале ехехеееј од кога
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Секако дека е "најдобра" затоа поминувам само 1 час на сител
само поради Survivor
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Поминува време ... се менуваат луѓево ... јас си останав доследна на Сител ТВ.... си ја сакам и гледам телевизијата .... еве гледам најави за богата Новогодишна Програма .... Да не го заборавам и мојот омилен ...Латас .... ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Предосадни се со тие копирања едни од други
![]() А1 почнаа со емитување на Ексклузив и Сител веднаш по нив
со Backstage, истиот случај е со реалните шоуа, сериите, народните приказни...
А1 почнаа со турски серии, другиве покусо не останаа, сега најново е ова со Весна и Јофе
![]() значи на која програма и да свртиш се едно исто.
Треба да се заангажираат повеќе за квалитетот на програмата, а не само да стават нешто колку да си ја пополнат. Изменето од Schatzii - 01.Ноември.2010 во 00:18 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
se slozuvam so tebe za ova ama denes sve e za pari toa e to eve gledas i na a1 isto se desava go stitat branko isto i na alfa samo gosti od sdsm,nema veza koga parata vlegva vo igra togas nema garnici.. |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |