IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Сител тв
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сител тв

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 15>
Автор
Порака Обратен редослед
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 11:03
Латас -асоцира на дијареа бре.

Грдо.

Сител ми е толку непријатна за очниот ми нерв што само го скокам каналот. Вмровци.   
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 10:31

Мислам дека Латас  треба да го има најмалку три четири
пати на Сител ...во текот на неделата....
...во спротивно ...некои од луѓево би имале сериозен проблем....запек.......тага

Ја гледам  Сител  телевизија... го гледам и Латас ....
...и никогаш не ми се ...досадни....... !!!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 00:34
не можам да ги разберам вестите на сител, само тоа
а кога ќе го видам овој латас ми се оди во веце сериозно, навистина ли постојат такви луѓе ко него?
и многу се опушта човекот кога ќе заборави дека пренесува вести, а не е во своја емисија не

на сител гледам филмче ако има некое, друго ако пуштам, одма се нервирам
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2010 во 10:50
Мислев дека Сител е некое село во тетовско, а тоа ТВ да ти било.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2010 во 01:09
Зарем гледа некои Бандини.Јас на сител гледам само преживеан,тоа ми е интересно.
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2010 во 22:15

Sto imate protiv Sitel? A Bandini, na koja televizija ja gledate, a??? тајм%20аут

плазење  газење%20од%20смеење
плазење
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
leocows Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Декември.2010
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leocows Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2010 во 13:49
kamo mozat da razberat koga im dale brance i velija po 10 evra i da strajkuvaat kako moze da razberat koga se dogovorija vo ilektra palas vo solun
Кон врв
leocows Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Декември.2010
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leocows Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2010 во 13:47
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Па не би рекол баш дека е така, баш напротив, од трите нацинонални телевизии Сител, Канал 5 и А1, Сител е на последното место, иако и другите имаат скоро исти содржини и замисли. Но како и да е, Сител е на 3-то место, на 2-ро доаѓа Канал 5, додека А1 го држи првото место.

kako moze da drzi prvo mesto lopovi mislam deka e krajno vreme da gi zatvoratdosto im bese
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2010 во 18:38
„откупната цена на тутунот поголема од ланската“ -Сител вестигазење%20од%20смеење
ова тутунариве ништо не разбираат...повисоки цени од ланските а тие штрајкуваат...цццц...срамота...пак некој ги подбуцнува а тие смотани наместо да си земат невидливите  париња излегле на улица за инает на власта.
-одсега ќе гледам само Сител вести...таму се било розово бе во државав,а ја појма немам за тоазамисленост
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2010 во 15:54
Слатко се смеам кога ке го чујам - Сител прв дознава, а оно на сите вести кажале ехехеееј од когагазење%20од%20смеење
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2010 во 12:09
Originally posted by 29061994 29061994 напиша:

Нај добра ТВ Што велите вие кога ќе го посетам нивниот сајт ми иди да полудам од информации браво за сител така нека продолжи.....

Секако дека е "најдобра" затоа поминувам само 1 час на сител
само поради Survivorголема%20насмевка 
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2010 во 02:52

Поминува време ... се менуваат луѓево ...
јас си останав доследна на Сител ТВ....   си ја
сакам и гледам телевизијата .... еве гледам најави
за богата Новогодишна Програма ....

Да не го заборавам и мојот омилен ...Латас ....     
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2010 во 00:13
Предосадни се со тие копирања едни од другине 
А1 почнаа со емитување на Ексклузив и Сител веднаш по нив
со Backstage, истиот случај е со реалните шоуа, сериите, народните приказни...
А1 почнаа со турски серии, другиве покусо не останаа, сега најново е ова со Весна и Јофене 
значи на која програма и да свртиш се едно исто.
Треба да се заангажираат повеќе за квалитетот на програмата, а не само да стават нешто колку да си ја пополнат.

Изменето од Schatzii - 01.Ноември.2010 во 00:18
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2010 во 00:06
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Весна Петрушевска и нејзината копија на Јофе ...со жалење морам да заклучам дека ми го урна митот во кој толку сакав да верувам-дека има личности кои не се продаваат за никои пари

se slozuvam so tebe za ova ama denes sve e za pari toa e to eve gledas i na a1 isto se desava go stitat branko isto i na alfa samo gosti od sdsm,nema veza koga parata vlegva vo igra togas nema garnici..
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.