|
Парфем кој ве ‘убива‘! |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имагине што се продаваат во тедико...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја од црвен парфем
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темата е за парфем од кој ви се гади...Заборавив да нагласам
|
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од zajkoo - 24.Септември.2007 во 23:41 |
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ziven si :)zimski:)ama top si go podnesuvam i ova ubiva u naslov ner go svacam dali e sto mi preci ili sto me zanesuva:) pri bidejci so navodnici e :0 inace stalen clen na boss familijata :) od prviot do posleden skoro i samo boss koristam pa i na sekoja prigoda:) najvece mi se sviga matarkata pa i plaviot ne e los:) najnov sto imam pomirisano dobar armani black:) feaver"_ pozdrav:) |
|
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не се разбирам воопшто во парфеми, но кога нешто е одвратно за тоа не треба консензус. Брат-ми како подарок за матура доби парфем кој што во најмала рака не мириса убаво.
LUCA BOSSI 212 MEN така пишува на шишенцето. Одвратен е те тера на повраќање премногу е јак мајками воопшто не го поднесува. |
|
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ооо, Брут дефинитивно ми е на врвот на листата. И другите што си ги наброила се таму некаде . Воопшто не ми се допаѓа и прославениот Шанел 5, макар што многу луѓе го обожаваат. Исто и Трициа - се користеше доста едно време.
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој парфем не можете да го смислите
Мене ми се лоши кога ќе го помирисам Hypnotic Poison од Dior... A и фамозниот Jungle ми е инспирација за Од машките парфеми алергична сум на Брут и на онаа колонската Pino Silvestre...болна легнувам Изменето од ACELERA - 23.Септември.2007 во 00:30 |
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |