IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Парфем кој ве ‘убива‘!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Парфем кој ве ‘убива‘!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678
Автор
Порака Обратен редослед
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 23:18
имагине што се продаваат во тедико...болен
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 23:13
ја од црвен парфем
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 00:50
Темата е за парфем од кој ви се гади...среќаголема%20насмевкаЗаборавив да нагласам црвенеењеплазење
Кон врв
zajkoo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Локација: Vatican City State
Поени: 200
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zajkoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2007 во 12:23

Изменето од zajkoo - 24.Септември.2007 во 23:41
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2007 во 11:50

ziven si :)zimski:)ama top si go podnesuvam i ova ubiva u naslov ner go svacam dali e sto mi preci ili sto me zanesuva:)

pri bidejci so navodnici e :0

inace stalen clen na boss familijata :) od prviot do posleden skoro i samo boss koristam pa i na sekoja prigoda:)

najvece mi se sviga matarkata pa i plaviot ne  e los:)

najnov sto imam pomirisano dobar armani black:) feaver"_

pozdrav:)

големо%20гушкање

Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2007 во 10:44
Јас не се разбирам воопшто во парфеми, но кога нешто е одвратно за тоа не треба консензус. Брат-ми како подарок за матура  доби парфем кој што во најмала рака не мириса убаво.
LUCA BOSSI 212 MEN така пишува на шишенцето. Одвратен е те тера на повраќање премногу е јак мајками воопшто не го поднесува.
Кон врв
Miriam Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2007
Локација: United States
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miriam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2007 во 00:59
Ооо, Брут дефинитивно ми е на врвот на листата. И другите што си ги наброила се таму некаде голема%20насмевка. Воопшто не ми се допаѓа и прославениот Шанел 5, макар што многу луѓе го обожаваат. Исто и Трициа - се користеше доста едно време. 

Try again. Fail again. Fail better.
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2007 во 00:29
Кој парфем не можете да го смислите
Мене ми се лоши кога ќе го помирисам Hypnotic Poison од Dior...
A и фамозниот Jungle ми е инспирација за болен
Од машките парфеми алергична сум на Брут и на онаа колонската Pino Silvestre...болна легнувам болен
кубење%20коса

Изменето од ACELERA - 23.Септември.2007 во 00:30
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.