|
Како да ја направите среќна својата жена |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenata e kako investicija. Cesto se slucuva da promasime
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EJ AKO GO IMA NEKOJ VISTINSKIOT ODGOVOR, NEKA PISE ODMA - SLEDUVA NAGRADA
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да исправно, освен ако нема своја картичка, но сепак тоа е само едно попладне а, што со преостанатите 6 дена во неделата во домот? Обврски така не се избегнуваат, само се таложат, а жените се со краток рок на меморија после шопинг? Знаеш тоа? Изменето од GlenKlouz - 24.Февруари.2009 во 12:32 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако, ова е точно, само како да се натера „кралот„ да го мрдне гзот од троседот?? Има ли магичен збор, стапче било што? Па после си викаш, абе душа е, ами таков си е сеирџија не ни знае како да помогне. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa za rodenden da i viknete mnogu gosti,
po moznost mazi |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E KAKO
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ima poveke nacini
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако безболно те снема од нејзиниот живот
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka sto vo sabota predpladne ke i ja dadete kartickata
|
|
Putin
Нов член Регистриран: 01.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postovani,
Sindikalna organizacija samostalnih sindikata JP EPS organizuje besplatan i brojno neogranicen k*rS ZA MUSKARCE Modul 1.: 1. Nauciti ziveti bez mame (2 000 sati) 2. Moja zena nije moja mama (350 sati) 3. Kako shvatiti da je fudbal samo sport (500 sati) Modul 2.: 1. Ne biti ljubomoran na svoju decu (50 sati) 2. Ne pricati gluposti kada moja zena ima posetu (500 sati) 3. Kako prevladati sindrom daljinskog upravljaca (550 sati)+ BONUS: 4. Ne urinirati oko WC solje (100 sati + praktican rad) 5. Kako preziveti prehladu bez drame (100 sati) Modul 3.: 1. Kako ispeglati majicu za manje od 2 sata (praktican rad) 2. Variti bez podrigivanja, dok ona pere sudje (praktican rad ) Modul 4.: 1. Pocetnicki stupanj: kucni aparati (prikaz sa dijapozitivima) - ON.........upali - OFF........ugasi i za nadarene: Moja prva Maggi-supa bez da iskipi (praktican rad) TEME ZA DISKUSIJU: S obzirom na kompleksnost tema, ucestvuje najvise 8 kandidata. Tema 1: Peglanje - od ves masine do ormana... taj misteriozan proces. Tema 2: Opasnost pri punjenju i praznjenju posudice za led (demonstracija i dijapozitivi). Tema 3: Ti i elektrika - ekonomske prednosti kada se zove majstor. Tema 4: Poslednja naucna otkrica - kuvanje i odnosenje smeca NE izaziva impotenciju. Tema 5: Iako si u braku s njom, smes da joj kupis cvece (razgovor s psihijatrom). Tema 6: Papir za WC - da li papir sam izraste na drzacu za papir? Tema 7: Kako spustiti poklopac WC solje - korak po korak (video konferencija s Harvarda). Tema 8: Deterdzenti - doziranje, upotreba (praktican rad se izvodi na otvorenom. Tema 9: Osnovna razlika izmedju korpe za prljavi ves i poda (laboratorijski eksperiment. Tema 10: Muskarac kao suvozac - da li je genetski moguce da ne komentarise kad ona parkira? Tema 11: Komunikacija: mentalne vezbe za razumevanje, ako je nesto u fioci, da se ne pita 'a u kojoj?' nego da se pokusa da se pronadje. Tema 12: Da li soljica za kafu moze sama preleteti do sudopere? (praktican deo vodi David Copperfield). |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..moze on mene sekoj den da mi povtoruva deka me saka...ama jas nema da go veruvam...se dodeka...
... ne nauci da pazari odkako ubavo kje gi razgleda cenite...i rokot na ambalazata... ... sedi so noze prugore...dodeka jas se macam da trgam trosed...fotelja... da pominam so pravosmukalka... ..da gleda fudbal...dodeka jas se kjilavam so vangla polna negovi alishta.... ... mu teknuva da me prasha kade e shtrafcigerot so koj neshto zadolzitelno kje rasipe...koga mene me fakja dremka...i me rasonuva (togash dodusha dobivam ubilacki nameri) ...srekjna kje si ja napravite zenata... ako ne zboruvate...delata kje zboruvaat za vas... |
|
ExEption
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажувањето е само еден збор и ништо повеќе тој еден збор ништо не кажува љубовта не можеш да ја кажеш со еден збор [/QUOTE] мислам не само и казес туку и да и показес дека ја сакаш. и се сложувам дека на жената никогаш не треба да и се покаже тоа |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAKA E FIKS ,SE SOGLASUVAM TREBA ZENATA DA SE POCUVSTVUVA SAKANA,A NE DA I SE KAZUVA TE SAKAM.......
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажувањето е само еден збор и ништо повеќе тој еден збор ништо не кажува љубовта не можеш да ја кажеш со еден збор |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |