![]() |
|
Што во животот пропуштивте а не требаше |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Автор | |
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Пропуштив студентски живот, пропуштив многу слободни денови и корисни к*рсеви, пропуштив да се запознаам со некои луѓе и да им кажам отворено некои ствари на одредени личности.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....sto e moe ke si dojde......nisto ne e bez pricina
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
неколку журки...
![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Nisto ne sum propustil
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
сигурно нешто сум пропуштила...ама не можам да се сетам
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
поради лjубов пропуштив кариера.
|
|
![]() |
|
LUPUS ET ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
ништо.
|
|
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
|
![]() |
|
Evelina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Mnogu raboti covek vo zivotot propusta za koj togas ne e svesen no so tek na vremeto koga ke sozree gleda sto propustil no mnogu e vazno nikogas da ne se vrtite nazad sekogas da odite napred so dignata glava da stignete vo do celta.Jas licno mislam deka sum propustila mnogu raboti megu koj zabava,sex i uzivanje vo zivotot..............
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Heh....sto se sum propustil e prasanjeto!12 godini utnat brak,bezbroj moznosti za postignuvanje na finansiska nezavisnost i sto uste ne.
No,gledano od denesen aspekt mozda i taka trebalo da bidi....da ja zapoznaam zenata na mojot zivot,da stanam pomudar nego predhodno,da naucam da sakam i da gi prepoznavam vistinskite priliki! Suma sumarum....get on going with that life because it goes soooo fast!!Enjoy in every minute of happyness!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
M*A*C*A ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 53 |
vazno e sto ke napravis vo idnina a ne da se vrakame na toa sto sme propustile,bidejki samo samite se izmacuvame navrakajci se,vazno e sto ke napravime vo idnina |
|
Mislam,znaci postojam
|
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Propushtiv 4 godini od mojot zivot so licnost koja ne me zasluzivashe, kako magepsana gledav samo vo nego i ne ni zabelezuvav kolku drugi licnosti postojat koi ja zasluzuvaat mojata ljubov.... no ne se kaam, sepak zivotot e pred mene |
|
![]() |
|
lazuli ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
"Samo" nekolku godini od zhivotot...nishto poveke
|
|
![]() |
|
heelooo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
da mu ja skinam glavata na eden buljas
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
не треба да се каеме...тогаш сме мислеле дек аправилно постапуваме.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |