|
ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
monika,..kazi im,..a,stvarno ne znam,..shto uopshte mu go spomnuvate omrasenoto ime,...treba u apsana da se trti,...a,ne da mi defilira niz novini ,..pa ushte i tuka,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
MoNiKa
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA SO DA KAZAM TEMATA E За Љубчо голема Албанија е спас за Македонија JAS VIKAM OTI NE E
I SO IMA VEJKE DA KOMENTIRAME TUKA |
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нам ни одговара да се обединиме и да ги избркаме исламистичките фанатици од Македонија.
Да се врземе со потенцијалните сојузници и да почнеме да работиме, оти поради мохамеданските дебили заостануваме уште од 1945,,,
Ете, тоа нам ни одговара.
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SEKOJ CITA I VADI OD KONTEKST STO MU ODGOVARA. A NA NAS MAKEDONCITE STO NI ODGOVARA? AGONIJAVA KOJA TRAE 63 GODINI?
|
||
Калпазан
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ви велам јас, луѓе...
Кој е како шќипитуар?
Никој бре, само љонга транс...
И љочка краст!
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
MoNiKa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аљаудин smeh si dete . ama ja pi si priznavas vi zedovme sve sto sakame.
a za toa sto ve sme molile da ostanate vo vlada nogo gresas .ILI protestirate za dyi pret parlamento i se molite da ve primat zalceeeeee! |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa Ljupco, a i ostanatite taka mislat ama molcat, veli deka golema Albanija e spas za Makedonija. Em ke bideme raat od vas, i konecno ke moze da se posvetime samite na sebe i da trgneme napred, em vie ke si dobiete toa "sto sakate", i ke se potepate vo taa golema Albanija, bidejki ne mozeste da bidete zaedno, divi pleminja ste. |
||
MoNiKa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E NEMA OT SO DA SE SPASUVAME USTE ALBANCITE SAMO GI IMA U TETOVO I TAKA U SKOPIE AMA SI TREBA SEPAK MERKI DA SE PREVZEMAT OT POCETOK I BEZ KARAHE
TOJ STO KE JA SPASI MAKEDONIJA E GRUEFSKI SAMO MU TREBA MALAKO POVEKE VREME .[VMRO DPAMANAE] |
||
Калпазан
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љупчето вољи да га прави шќипитарија маље, а на нас бугаре у маќедонате да ни га даје право - да одљазимо прм шоку Миљошевиќит!
За то, шоко Диогарди - будаларди му га даје марке - пардон - евре!
А чивш нуон!
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
Demonce
Нов член Регистриран: 13.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе шо ти е, Љубчо има намера цел свет да го прави Албанија, он од увек бил за тоа ... башка идел у џамија уште у средно, а и од увек сакал да биде оџа Изменето од Demonce - 13.Јули.2007 во 22:36 |
||
Донт хејт ми хејт д мани ај си
|
||
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toakmu zatoa, za MK da ne pati povekje, jas se trgnav od tamu. Greota e da pati drzaviceno od takvi ljangaci kako mene sto znaat da pravat legalni pari plakjaat redovno danok. Kanada ne samo sto ne pati tuku i e mnogu blagodarna sto MK bila nesrekjna so mene, pa mozese me dobie za dzabe. BC vi go ostavam vam da resite dali bil srbin (?!?), mozebi ako go izglasate uste eden mandat ke izleze i nekoj drug k*rac.
|
||
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
||
Baron
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како бе нас кој ќе ни помогне!
Па се знае бе! Шокојте аљабањците!
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E se gleda deka mnogu raboti ne ti se jasni. A za patenjeto na Makedonija tocno, no Makedonija ne pati od glupost, pati od B.C. i takvi kako tebe |
||
Калпазан
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Почекај додека запад не им ги исцица и последните парички, спечалени со проституција дроги и трговија со оружје....
А после тоа, српската војска ќе си се врати на Косово...
Русите ќе ги помогнат, ама, нам кој ќе ни помогне?
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |