![]() |
|
Коментари и забелешки за игрите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Автор | |
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taka e Valerija.....potpolno si vo pavo....bravo. |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zabeleska do strowberis okolu novootvorenta igra NEGACIJA..
Milsam deka igrata nema logika,t.e e mnogu oskudna ..bez vrska...
Pozz do avtorot ..vo idnina vnimavaj kakvo igra imas cel da otvoris,ova ne se forumski igri nameneti za deca od pretshkolska vozrast
Pozz
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
igrite i taka i taka ama moderatorkite ni se fantazija
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Kastro, najverojatno si pogresil pa sum te izbrisala...Ne znam tocno na koja tema bilo toa, no ako e na azbukite, najverojatno ne si odel po azbucen red...Te molam vnimavaj
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Imam edno prasanje.la File , zosto me brises? Nesto pravam pogresno?
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Jas mislam deka ednas objasniv okolu koristenjeto na kirilicnoto pismo...nekoi nasi clenovi nemaat kirilicna poddrska na nivnite kompjuteri...jas na primer na rabota nemam kirilicna poddrska...i sto treba toa da znaci? Voopsto da ne se logiram na forumot poradi toa?
|
|
|
|
![]() |
|
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Na mene mi smeta nie sme makedonci i treba so kirilica da pisuvame
|
|
![]() |
|
nekojnekojski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
abe so vi smeta kao ke pisuvame, koga znaete i latinica (se nadevam) a na azbukite se snae koja e sledna bukva i ako namesto kjeramida pisam keramida ke vidite koja bukva bila prethodno... prosto kako grav
|
|
You gotta have a lot of patience, to learn to have patience
|
|
![]() |
|
Одтука, некои од членовите немаат кирилична поддршка на компјутерот и се принудени да пишуваат на латиница.
|
|
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Моја забелешка е тоа што игрите, поточно „азбука“ се оди по азбучен ред, а се пишува со латински букви што не е во ред, па форумџии пишувајте МАКЕДОНСКИ - КИРИЛИЦА
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Stereotipni se nekoi od igrite,osobeno,"Azbukite"ama primetuvam deka ima interes,pa dodeka ima,kje ostanat,
Thnx za podrskataaaaaaa
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
A BE MOMAK TI NE SI VO BEOGRAD NA EUROSONG..TAKA NESTO JAS CUV? ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ajde mrzlivci...imate nov zbor...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |