![]() |
|
Омилена книга од детството |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Автор | ||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Василица Прекрасна
![]() |
||
![]() |
||
veronika_new ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
|
Џелсомино во земјата на лажговците, сакам пак да си ја најдам, ама кадееееееее
|
||
Денес не бев добра, утре можеби ќе бидам
|
||
![]() |
||
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
|
Citav mnogu,kade sto odev za raspust,na gosti,so mene si nosev kniga obavezno.Najgolem vpecatok mi ostavi Robinzon Kruso-Daniel Defo.Ja imam procitano desetina pati sigurno.
|
||
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
||
![]() |
||
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
|
Za decinja,zajcinja i mecinja-prva kniga koja mi ja kupija roditelite vo prvo oddelenie-zalam sto ja nemam socuvano no i deneska ja custvuvam radosta od toj moment.
![]() |
||
![]() |
||
jelena14 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
zoki poki
![]() ![]() ![]() isti oci,spomenka,xajdi,marta,bojan,sama.....itn ![]() |
||
![]() |
||
evridika ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
marta i beloto cigance ..
![]() |
||
![]() |
||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
|
"Пипи Долгиот Чорап" , "Двојната Лота", "Втора смена"!
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
ДА и таа си ја читав и покасно......Зоки Поки и Лидија.
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
аха. да дополнам: и Зоки Поки од Оливера Николова ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Лејј и мене таа ми беше....од Бошко Смаќоски ли беше? |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Големи и мали
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Interesna kniga..i mene mi bese edna od omilenite.. ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Ги има повеќе...
знам дека уживав во книгите на Ванчо Николески, потоа ја сакав и Незнајко и неговите пријатели; Волшебникот од Оз; Том Соер; Хаклбери Фин; Големи и мали; Орлите рано летаат; Децата од Павловата улица и многу многу други... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
marta-gorjan petreski mislam bese...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |