|
Дали верувате дека се љуби само еднаш!!! |
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Автор | |
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно - не
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам...
да... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ednash se...zivee!...se drugo moze da se povtori.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako moze da se bide zaljuben istovremeno vo poveke osobi mnogu peperutki ke ti se razletaat vo stomakot ednas se ljubi vistinski sve je ostalo varka |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozno e, mozno e... Treba covek da e epten srekjen ili nesrekjen, za da ljubi samo ednas u zivot.
No najgolemiot del od nas ljubi po povekje pati... Kako i da e, temava me natera da pomislam na uste edna opcija - dali e mozno covek vo isto vreme da bide zaljuben (ne da bide vljuben tuku zaljuben) vo dve i povekje osobi? Znaete, ona so peperutkite i site onie propratni raboti... |
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daaa jas mislam deka se ljubi samo ednas..na den, nov den nova ljubov,srceto e golemo moze da sobere mnogu ljubov vo nego.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакаш прецизен одговор...ок..
не,не се љуби само еднаш LJUBOVTA E CRKVA,POZDRAVI JA KOGA KE OTVORIS OCI.... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Angie bidi precizna i ne frlaj emocii.Stedenjeto enrgija e globalizam...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е точно дека се љуби само еднаш...тоа е само реченица која ја користиме како некоја излитена парола...
љубовта е движечка сила на животот... ако велиме дека треба да го живееме животот со полна плуќа значи исто така треба и да љубиме... некогаш љубовта ќе ја има во помали количини,некогаш во поголеми,некогаш во количини кои не доведуваат до крај на разумот... но секогаш е тука некаде,ја има...возвратена или не...сепак е тука,во нас |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata vi se razvodnuva...
Ne stavajte na tapet nesto sveto...si ja gubite dusata LJUBOVTA E CRKVA,POZDRAVI JA KOGA KE OTVORIS OCI.... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Batali shto veli pesnata Orlov,realnosta e poinakva.....
A zoshto da ne moesh dva pati da sakash? |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo pogledaj i proceni pa kazji: http://www.youtube.com/watch?v=PHcc-lc9tJA&feature=related |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bla bla bla...privlekuvajte vnimanie na drug nacin a ne so lazni standardi so ni sami ne gi znaete. Covek ljubi dodeka e ziv!! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam tuku sigurna sum.Mozebi ke se vljubi covek poveke pati no prviot pat ostanuva zasekogas...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |