IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > MaxARENA Gaming
  Активни теми Активни теми RSS - Претставување и запознавање на членовите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Претставување и запознавање на членовите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
Автор
Порака Обратен редослед
Angry Snoopy Кликни и види ги опциите
MAXarena админи
MAXarena админи
Лик (аватар)
Max Arena Admin

Регистриран: 28.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Angry Snoopy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 04:16
Originally posted by hogar hogar напиша:

lele ovoj Cicka kolku e najdobar Admin samo nego vikajte go   ide i si sedi spec i gleda dali ima nekoj Citovi.aP | m@aus3 e noob baria bez veze zemete mu go adminot!!i na edno majka \zemetemugo i na borkac dajtemu !!zver e od ins 2 igra!!i HoGaR daj te mu a na oviee m@us3,edo majka,psych,maximus imaat ping 1000 i ima citovi a oni sedat u mesto poradi pingoot ova se ima sluceno mnogu pata!!a za Cicka memam zborovi TOP e !!igra dobro dobar admin e i e dobar so site i ne im veruva ako nekoj laze deka ima CIT...prvin ke proberi i ako toj laze ke go kikne ako ne laze go BANIRA toj ZASEKOGAS!!!!.......
Bravo be Hogar sakas da te zapoznaam so CICKA? c.c.c.c.c.c.c.c.c p.s STVARNO E DOBAR ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Изменето од Angry Snoopy - 17.Декември.2007 во 04:16
Snoopzzz
Кон врв
aP|M@us3 Кликни и види ги опциите
MAXarena админи
MAXarena админи
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2007
Локација: Croatia
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aP|M@us3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 00:00
Hogar hvala na komplimentu!!!!бла%20блабла%20блабла%20бла
poz lipi moi:D
Кон врв
hogar Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Декември.2007
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hogar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 19:36
lele ovoj Cicka kolku e najdobar Admin samo nego vikajte go   ide i si sedi spec i gleda dali ima nekoj Citovi.aP | m@aus3 e noob baria bez veze zemete mu go adminot!!i na edno majka \zemetemugo i na borkac dajtemu !!zver e od ins 2 igra!!i HoGaR daj te mu a na oviee m@us3,edo majka,psych,maximus imaat ping 1000 i ima citovi a oni sedat u mesto poradi pingoot ova se ima sluceno mnogu pata!!a za Cicka memam zborovi TOP e !!igra dobro dobar admin e i e dobar so site i ne im veruva ako nekoj laze deka ima CIT...prvin ke proberi i ako toj laze ke go kikne ako ne laze go BANIRA toj ZASEKOGAS!!!!.......
Кон врв
MAXarena админи
MAXarena админи
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aP|M@us3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 20:46

Kunta Kinte ti je da jako dobro rjesenje!!!

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
bdlxKunta Kinte Кликни и види ги опциите
MAXarena админи
MAXarena админи
Лик (аватар)
Max Arena Admin

Регистриран: 16.Ноември.2007
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bdlxKunta Kinte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 19:49
Originally posted by tishina be !! tishina be !! напиша:

Steta ako nema slotovi(aj da ne pisuvam tuka na taa tema,ke pisuvam vo delot koj se vika "Improving MAX arena servers").
Kunta,da be da idam u Insomnija da trosam pari koi ionaka gi nema mnogu. Aj jas da rabotam peki,ama jas zimam dzeparlak od moite doma i cesto koga mi davaat pari za sendvic ili nesto slicno jas tie pari gi trosam na internet.
Sakam da kazam ne e problem ednas ili dva pati nedelno da otidam vo Insomnia,ama sekoj den pa uste po 3-4 saata(kolku sto igram CS);ke treba da jadam solenki so senf i da pijam fantazija(1,5l) od 15 denara za da preziveam.

Ne sum nekoj matematicar ama eve presmetav :
       4h x 30den.= 120 den.
       120den. x 30 dena(1 mesec)= 3600 denari

Da si ziv so me iznasmea za ova голема%20насмевка
epa vidi vaka, ako ti davaat tvoite pari za sendvic sekoj den, cuvaj gi, praj si sendvic od doma голема%20насмевка, taka ke imas pari zastedeno i ke bides nahranet голема%20насмевка.....E sea, ako sakas trosi gi parite vo insomnia ili cuvaj si gi za vo kafic....голема%20насмевка
bldx Kunta Kinte
Кон врв
tishina be !! Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Декември.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tishina be !! Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 19:15
Steta ako nema slotovi(aj da ne pisuvam tuka na taa tema,ke pisuvam vo delot koj se vika "Improving MAX arena servers").
Kunta,da be da idam u Insomnija da trosam pari koi ionaka gi nema mnogu. Aj jas da rabotam peki,ama jas zimam dzeparlak od moite doma i cesto koga mi davaat pari za sendvic ili nesto slicno jas tie pari gi trosam na internet.
Sakam da kazam ne e problem ednas ili dva pati nedelno da otidam vo Insomnia,ama sekoj den pa uste po 3-4 saata(kolku sto igram CS);ke treba da jadam solenki so senf i da pijam fantazija(1,5l) od 15 denara za da preziveam.

Ne sum nekoj matematicar ama eve presmetav :
       4h x 30den.= 120 den.
       120den. x 30 dena(1 mesec)= 3600 denari
Кон врв
viksamkd-BuLLeT Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2007
Локација: Macedonia
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viksamkd-BuLLeT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 11:47
LoL kunta dobra reklama za ins :)
Max Arena Not Admin :D:D
Кон врв
bdlxKunta Kinte Кликни и види ги опциите
MAXarena админи
MAXarena админи
Лик (аватар)
Max Arena Admin

Регистриран: 16.Ноември.2007
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bdlxKunta Kinte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 01:59
Originally posted by tishina be !! tishina be !! напиша:

Ajde be se dogovorivte li? Ke ja biva rabotava ili ne?
Lele,mi se smaci sea na serverov:odvaj vlegov,posle dve partii praam recconect,me kika,pak 15 minuti stiskam u konzola da vlezam i koga odvaj uspeav,padna serverot.Ajdee pak od pocetok.Stiskam,stiskam,stiskam,menuvam na leva raka(desnava mi kapna) i koga vlegov posle edna partija vlaga admin i me buta.Aaaaaaaajjjj. Maler.

Prvo edno LOL (morav) голема%20насмевка
E sea da ti dadam edno resenie na tvojot "Maler" problem плазење, ke si does vo insomnia i tuka ke si platis 30 den saat ama barem ke vlezes od prva, ima slot na IP, nikoj ne ceka pa i ti nema плазење, e sea, od doma koa igras, jebg, kucaj connect kao i site dr. poso slotovite se ukinati za site

Pozz i eden dobronameren sovet : Ne stiskaj premnogu na Y ili U
bldx Kunta Kinte
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tishina be !! Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 23:06
Ajde be se dogovorivte li? Ke ja biva rabotava ili ne?
Lele,mi se smaci sea na serverov:odvaj vlegov,posle dve partii praam recconect,me kika,pak 15 minuti stiskam u konzola da vlezam i koga odvaj uspeav,padna serverot.Ajdee pak od pocetok.Stiskam,stiskam,stiskam,menuvam na leva raka(desnava mi kapna) i koga vlegov posle edna partija vlaga admin i me buta.Aaaaaaaajjjj. Maler.
Кон врв
MAXarena админи
MAXarena админи
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aP|M@us3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 21:28
Hahahah!!!!

Kunta trazi covjeku slot od Arkana kad si mu obeca!!!!плазењеплазење
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tishina be !! Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 20:40
E sea da ne bide deka sum shlaknat ili deka se palam odma,ama so Kunta Kinte se zezavme na Max 1,mi kaza ako bidam prv na rank dobivam SLOT.Znam deka rankot nema vrska so SLOT i deka toa bese samo sega ama :

* Your rank is 1 of 878 with 279 kill(s), 1170 hit(s), 60.38% eff. and 14.26% acc

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tishina be !! Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 20:02
Zdravo decki i devojki(ako ima ).Se vikam Goran Velkovski od Skopje sum(naselba Aerodrom,kaj vojniot bazen) ,imam 15 i pol godini i mnogu sakam da igram kanter.Epten mi e merak da igram na MAx serverite i na DM a koga mozam da vlezam(bidejki e sekogas poln) uzivam i na GG.
Samo imam problem koga treba da vlezam na nekoj MAX server(da igram od doma ajde peki ama od igracnica igram kaj sto plakjam 3o denari od saat)najmalce po pola saat kucam "connect" u konzola i mi tece vreme bez vrska.
Zatoa bi ve zamolil ako moze da mi dodelite SLOT,kje vi bidam mnogu blagodaren.
Eve da vi pokazam deka sum redoven na MAX1.

* Your rank is 2 of 830 with 254 kill(s), 1106 hit(s), 59.48% eff. and 14.13% acc

Blagodaram odnapred,
Goran
Кон врв
viksamkd-BuLLeT Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2007
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viksamkd-BuLLeT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 14:20
Sakam da ja pozdravam mojata zena i da i cestitam polumatura...
Max Arena Not Admin :D:D
Кон врв
Lenin0 Кликни и види ги опциите
MAXarena админи
MAXarena админи
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lenin0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 11:35
oh mori majko... ne pishete licni podatoci vo userite tuka oti ke vi se ispraj edno kombe so zeleni perdinja pred vrata, ke ve fatat 2-3ca dokturi pod mishka i vo mental hospital :) gg & hf :)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.