|
Најдобра љубовна песна |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikad kao nocas nisam zelio
Da ti budem blizak da ti budem drag Voli me ovu noc Umrla bih nocas sa svojim zeljama Nestala zauvijek s praznim ranama Voli me jos ovu noc Pogledom me svojim Uspavaj njezno i dodirni me Toplim dahom svojim Pozeli mi svako dobro prije no Napustis moj svijet Nikad kao nocas nisam slutio Nikad tako silno osjecao kraj Voli me ovu noc Umrla bih nocas od umora i sna Umrla od suza medu zvijezdama Voli me jos ovu noc Pogledom me svojim Uspavaj njezno i dodirni me Toplim dahom svojim Pozeli mi svako dobro prije no Napustis moj svijet Pogledom me svojim Uspavaj njezno i dodirni me Toplim dahom svojim Pozeli mi svako dobro molim te |
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It's alright if you love me
It's alright if you don't I'm not afraid of you running away honey I get the feeling you won't. There is no sense of pretending Your eyes give you away Something inside you is feeling like I do We said all there is to say. Breakdown go ahead and give it to me Break down honey take me through the night Breakdown I'm standing here can't you see Breakdown it's alright.. It's alright. Tom Petty "Breakdown" Изменето од Mishell_G - 13.Декември.2007 во 16:13 |
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo ti si znala moj kod
Moju narav bolje od svih Kad mi treba sidro za brod Kad mi treba rima za stih. Ne znam kad je poslo na zlo Sitne lazi sumnje i strah A kad zvezda padne na tlo Vise nije zvezda neg prah. Kazna je sto pamtim tvoj smeh Kazna je sto suvise znam Zlocin je sto prizivas greh I jos brines dal zivim sam. Kazna je taj zivot za gros Kazna je zig dodira tvog Zlocin je sto volis me jos Bog nek prosti ma zato je Bog. |
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam dali ova tema e otvorena nekade prethodno, ako e, togas prefrlete gi postovite tamu, a ako ne e eve moznost da gi napisete vasite omileni stihovi/pesni za ljubovta. Za ljubovta e pisuvano mnogu no sekoj si ima svoj favorit. Povelete spodelete na forumot . Eve eden od moite favoriti..
Pogresen spoj no ne e ni vazno zosto nekoj ke go cue mojot plac, progovori ako sakas zosto ne e lesno da te najdam. Dali e vozmozno G-din Vistinski da e veke vo mojot zivot, tokmu pred mene ili mozebi nosi maska. Eve sum povtorno krugovite nikako da zavrsat kako da go najdam sovrseniot spoj, ima dovolno za site no jas se uste cekam na red. Koj ne saka nekoj da go cuva koj znae kako da te saka bez da mu bide kazano neka mi kaze nekoj zosto sum tolku sama ako postoi srodna dusa za sekogo. Natasha Bedingfield "Soulmate" Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:54 |
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Miss you love-Silverchair
|
|
|
|
мало дете
Сениор Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
goodbye my lover
|
|
Мало дете
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i will be right here waiting for u....
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
wila
Сениор Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....SUZICE BROJANICE,MORE MI E POSTELJA |
|
wila
Сениор Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KARMIN-G.TRZAN
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
here without you-3 doors down
iris-goo goo dols soulmate-natasa bedingfield careless whispers-george michael...i red drugi.. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
misterious
Нов член Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Still loving you-Scorpions
Love hurts-nazzarteh -me poluduva |
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има многу . . . Навистина не мозам да одберам една . . . Ќе ми биде криво за другите . . . Така да мака ми е да ги пишам сите . . . Ај друг пат . . . Колку да знајте ги видов сите коментари и имате добар вкус . . .
|
|
STRUGA
|
|
ILCO
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gdje je ljubav, tu si ti od samoce nema nista gore kako je dobro uz tebe leci i nesto njezno ti reci Ostavljam na jastuku cvijece ovo malo radosti i srece neka me prati u pustoj noci ljubav se gleda u oci Ref. 2x Gdje je ljubav, tu si ti ljubav dusu ocisti priznajem pred ljudima ti si mi u grudima Ostavljam na jastuku cvijece ovo malo radosti i srece neka me prati u pustoj noci ljubav se gleda u oci Ref. 2x |
|
ILE
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno ovaa,najubava e
I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you're far away dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Every moment spent with you is a moment I treasure Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing Lying close to you feeling your heart beating And I'm wondering what you're dreaming Wondering if it's me you're seeing Then I kiss your eyes And thank God we're together I just want to stay with you in this moment forever Forever and ever Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing I don't want to miss one smile I don't want to miss one kiss I just want to be with you Right here with you, just like this I just want to hold you close Feel your heart so close to mine And just stay here in this moment For all the rest of time Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing I don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep And I don't want to miss a thing |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |