![]() |
|
Зошто Жените Плачат ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 22> |
Автор | ||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Жените имаат склоност кон самосожалување (меѓу другото), освен што се симпатетични спрема другите така и спрема себе, па по основ тоа и си Плачааат. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
плачам затоа што ми се плаче ...зарем треба некоја посебна причина
![]() ![]() шала на страна..ама мислам дека е поради тоа што сум прилично емотивна личност... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Za da si recam : - Volu eden, idi leci se, a ne da ja maltretiras !
|
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
па треба да ја гледаш барем тој еден сат ќе се изнаплачиш нема да масираш никој после тоа ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
jas ne placam na seherot
![]() ne ja ni gledam ![]() |
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
кај ни се нервите од вас само плачите ај на шекерзад плачете ама после бе немој поштедетене малку |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
оти се плачки и се само нешто им фали немала вакви чевли, фармерки сакала вакви, онај ја сака другарками и само се плачи доста више пукнав
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
па и здраво е...
![]() |
||
![]() |
||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
|
можеби затоа што слушнале дека плачењето било ...........здраво!
![]() |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
zamisli kolku mi e tesko koga moram da se pravam deka i ne mi e gajle, a cel Dunav na oci mi idi.... ako pustam edna solza i posle site ke te lafat ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Зошто се човечки суштества.
И можат да искажуваат емоции на тој начин. Без околината да ги нарече плачки ![]() ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |