|
Камера и видео. |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jупиииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!! Супер!
Иви може да кажеш некое од проблемцињата, ако знам ќе се обидам да ти помогнам.
Уствари може и форум, нема да се лутиме нели!?
Изменето од Александар_А - 14.Март.2007 во 12:20 |
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека треба да го прашам админот дали ќе биде во можност да ни додели уште еден подфорум во форумов.
Доколку е можно, од мене е одобрено |
|
*ivi*
Група Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daaaaa! super ideja! i jas imam nekoi problemcinja so kamerata, i nemam so koj da se posovetuvam
bobi sto mislis ti?
|
|
First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.
Gandhi |
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејќи ова е најсродна област со фотографијата, и доколку постои интерес би го замолил Боби да отвори нешто како подфорумче (слично на купи продај) каде што би можеле да разменуваме искуства за видео камерите и се она што е поврзано со нив. Се разбира и оние кои ги интересира нешто да можат да поднаучат. Се надевам дека ќе се најдат повеќе истомисленици и идејава ќе се реализира.
Поздрав!
|
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |