IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Солзи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Солзи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 11>
Автор
Порака Обратен редослед
lipstick Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lipstick Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 03:18
zdravo,
anybody there?
Smile
zasto se potrebni solzi?

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 00:28

SO SILA ZOLZITE NEDOAGATT
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2007 во 23:46
Некогаш колку и да сакаш да заплачеш, неможеш... Ouch
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 13:53

ne vredi plakati kaze pesma stara i ne vredi ljubiti sa previse zara , solzite koristat za cistenje na okoto od prasina , isto i pri zevanje se javuvaat

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 02:44
UBAVO E KOGA COVEK MOZE I IMA KADE NA RAAT DA SE ISPLACE:::NE OTI KE POMOGNE TUKU KE SI OLESNI NA DUSATA
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2007 во 19:57
Ретко плачам... тоа е штетно за здравјето (мислам на неплачењто)...

Ми се случило да плачам двапати во животов од голема среќа... Неверојатно чувство...

Плачам кога се чувствувам напуштено... (додуша ова ретко се случува)...

Мислам дека заплакав кога сфатив дека немам веќе 24 години .... Малце тешко ми беше, ама, тоа е тоа....

Изменето од Julija - 29.Јануари.2007 во 19:57
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2007 во 18:41
Одамна не ми дошле на гости солзиве...LOL Ама подобро е вака, ич нека не доаѓаат LOL
Кон врв
KaTeNcE1111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaTeNcE1111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 20:29
Koga ke se isplaces ti e polesno, no mnogu retko placam zatoa sto smetam deka se place samo za golemi problemi i ne sakam da si gi trosam solzite sekoj den.
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 23:59
CryJas denes si placev-pa sea mi e polesno na dushataSmile
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2007 во 23:28
Ne sakam da se vratat solzite, zasto pak ke mi donesat bolka.
Bile isplakani, sega neka idat bestraga.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2007 во 23:07
pred milion svetlosni godini procitav kniga
sodrzinata mi ostavi vpecatok i mi ukrade solza
mi rekoa:Procitaj ja pak i ke se uveris deka ukradenata solza ke ti bide vratena nazad..
od togas ja procitav uste milion pati so nadez deka sekoja ukradena solza od minatiot pat ke mi bide vratena...
...no so sekoe citawe na knigata se povekese se uveruvav vo vistinata deka knigite ne gi vrakaat solzite a sekoe novo citawe samo se zgolemuva nivniot broj....
,,,sakam knigata da mi gi vrati moite solzi...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 18:36
Солзите најчесто ми доаѓаат кога ќе се скарам со дечко ми..... Толку ме боли што се караме.... И секогаш си викам НЕМА ПОВЕЌЕ ДА ПЛАЧАМ ЗА НЕГО, ама едноставно неможам, солзите сами течат CryCryCry
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 01:40
Pa znam deka vo nesto ke se pogodime cvekenceHug
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 01:39
tuka si vo pravo...
respect my authoritaaa
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.