|
Што е подобро: пиво или жена?? |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емиле .... да не ме надвјасале годините и да не сум свртел на коњакот и вино последнава една година би за само за пиво без да се помислам за другото.Али сега коа се спомне жена , пиво ни на крај памет не иде
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто пивото е подобро од жената
Пивото е секогаш задоволно Пивото е секогаш влажно
Пивото секогаш си оди лесно Пивото не бара квалитет Пивото не ревнува, кога се вратете со друго пиво На пивото не и е гајле ако имате уште цела каса бира Има поголема веројатност пивото да изрече "карбуратор" од жената Пивото никогаш не ве чини повеќе од 5 евра и никогаш не Ви остава жеден Пивото никогаш не очекува комплименти Пивото никогаш нема главоболки Пивото никогаш не вели НЕ Пивото секогаш ќе ве чека трпеливо Пивото нема никогаш да си купи кола со автоматски менувач Пивото никогаш нема да ве обвини во лага Пивото е лесна за "фаќање" Пивото никогаш нема да ве натера да јадете некакви експериментални јадења миришещи на исхраната за нафта Пивото никогаш нема да ве натера да и купите тампони од аптека Пивото никогаш нема да пуши во автомобилот Ви Пивото никогаш нема да Ви каже дека е трудна Се што треба да направите за да преземете уште едно пиво е да се измочате Дури ледено студенато пиво ќе Ви овозможи да ја Допрете Пивото секогаш ве слуша и никогаш не спори со Вас Од пивото не може да фанете херпес на она место Пивото никогаш не плаче На пивото не и е гајле колку заработувате На пивото не и е гајле ако откако сте ја испити одите и си легнете На пивото не и е гајле ако немате културни обноски Пивото не се жали дека сте безчувствен Пивото не се жали дека карате брзо Пивото не инсистира на еднаквост Пивото нема адвокат Пивото нема мајка Пивото нема морал Пивото не ве тера да одите на пазар Пивото нема ништо против фудбалот Пивото нема против да се вози во багажникот Пивото никогаш не доцни Пивото никогаш не се сдебелува Пивото никогаш не ве моли да ја смените станицата Пивото никогаш не си го менува мислењето Пивото никогаш не се жали дека ја водите некаде Пријатно е да изпиеш голема, дебела пиво Пивото нема да ве обвини за силување Не е проблем да одите на журка со друго пиво Нема лоши денови во месецот за пиење на една бира Кога одите на бар, секогаш може да се потпрете, дека таму има пиво Кога пивото ви си отиде, едноставно си отворите друга Кога ќе отворите пиво, знаете дека сте и првиот Може да собере сите испити пива на едно место и тие нема да се степат Секогаш може да споделите пивото со пријатели Не е потребно да влечат пивото Не е потребно да оставиш пивото да добие спорот Пивото не сака деца Не е потребно да ветуваат нешто на пивото |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со пиво не би можеле мажите да праат......многу работи, еве вака да кажам...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од емил - 03.Февруари.2010 во 15:49 |
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zena so pivo?
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имало и такви за кои ..пивото... било подобро...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што фина споредба
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја пиво непијам, така да...
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пивото е подобро зошто не ти се лути,не те нервира,нема да ти изневери,нема да си пушти турски сериал баш кога си гледаш меч......И винаги знаеш кога отвараш ново пиво дека ти ке си првиот......
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prekrasen vapros
Sored mene podobro e pivoto.Zasto pivoto nikoga nema da te predade ili izlaze ili razljutiNema nisto po prekrasno od toa vo vtornik ili sreda vecer da si si sam doma so 1 kasa pivo i da si gledas Shampions league
I se pak trebva da se priznae ,ke nie mazite bez zena sme edno golemo nisto
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од многу пиво главата ме боли еден ден, а од една жена цел живот.
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke deleme mazi bluebell nema problem, barem niv gi ima kolku sakas ostaj pivoto
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako, ako, jas si imam pivo pa ke si pokanam nekoj da pljuckame pivca,a ushte ako ima i nashto za grickanje.......hmm..... |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |