![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 37> |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ќе се фрлам банџи
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
нема да излезам од кубански и од кафана
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Sto bi napravile ako doznaete deka vi ostanuva samo uste edna nedela zivot???
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke si uplatam za celodnevna masaza u salon so tri maserki i za posle tri popa da mi peat
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke idam kaj nekoja poznata gatacka i ako pocne da mi raskazuva prikazni za idninata...karierata ke i bide unishtena
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke se naredam so bombi i ke se kacam vo avtobus nautro koga sirotinja odi na rabota
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
bi iskopal samiot grob , da ne se frlaat vo trosak moite , bi se doteral kako turcin za matura , brijanje obavezno , i bi se uslogiral od pienje .... kojznae tamu dali ima takvi nesta ? .......
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
баш денеска мислев за тоа што би правела доколку денот ми е последен
![]() |
|
![]() |
|
I ja bi peglal
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Апсољутно романтично!...
![]() Мојот последен ден... поминат во пеглање...
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Em cel den pominat
vo peglanje... Em ke se umoris... Em ke zaboravis deka ti e posleden... ![]() den pominat vo peglanje... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Значи од оние викаш, на природна енергија шо пеглаат?... Ем економични, ем не ја загадуваат околината..
![]() Тоа за последниот ден, де... ако решам да пеглам...
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Samo nikako so pegla na struja...
![]() Изменето од којсумјас - 30.Јули.2008 во 01:32 |
|
![]() |
|
Мислиш?..
![]() Пеглање, викаш, а?.. Хммм...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |