|
Љубов или пари? |
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Автор | |
pepal
Нов член Регистриран: 29.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si go gledam deckoto, negovite pari ne me interesiraat zosto si imam svoi i zarabotuvam odlicno. E sega...ima i devojki koi sto gi mrzi da se fatat za rabota i sakaat da gi trosat tugjite pari
Изменето од pepal - 29.Септември.2009 во 11:47 |
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубав,све за љубав
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лjубовта е за богатите...
не дека тие што немат ке имат срекjата да земат некоj што има... се пак животот не е сапуница...е, има и исклучоци...сега баш гледам една на телевизиjата... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пари нека има, љубовта ќе си дојде сама по себе
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............pola pola............ 50-50.......neresheno............hahahahahaha
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовта е најважна,парите сами ќе си дојдат
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, ne...
Spisokot sekako go ima... Samo onie sto vistinski ke napravat spisok, si se pametni i principielni... A na onie na koi spisokot im e vo "glava"... Denes edno e na prvo mesto, utre drugo...i taka. |
|
DeepBlue
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хммм, можеби
Ама само кај оние што успеваат нештата да ги наредат по список |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm...
Zenite go sakaat mazot koj ke im go ovozmozi ona sto im treba. Osven ljubovta, se drugo nekako e povrzano so pari... Vo spisokot na nestata, ljubovta dosta cesto znae da go promeni redniot broj... |
|
DeepBlue
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве тема
парите ми се важни за да се обезбеди она што треба за живот,а Љубовта за да го разубави животот џабе се парите ако си сам Изменето од sanja-a - 19.Август.2009 во 21:36 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasega na prvita 10 mesta se , parite
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i dvete
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |