IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Стравови/фобии
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Стравови/фобии

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
Автор
Порака Обратен редослед
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 11:22
Koga nema dovolno minjaci okolu mene, oti se uplasuvam deka nosat pantaloni i farmerki zatoa sto vo nogite se povlaknesti i od mene. 
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 22:50
fobija od zatvoren prostor i od zli lugje
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 22:44
fobija imam od visocina i vozenje vo tunel,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 17:08
Poprijatno mi e na grobista nego da setam po prodavnici
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 15:49
Имам фобија од ограничени умови, висина и сиромаштија.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 11:20
Mi e strav od gubenje karakter ako me zakaci nekoja ubaa, so mnogu pari i samo mene me saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 10:09
biserna

Изменето од ANITA11 - 05.Февруари.2009 во 10:10
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 02:55
od zmii i od zatvoren prostor!!!
i toa ovie fobii mi se pojavija pokasno vo zivotot...kako dete gi plasev site bratucedi, bratmi so crevoto od pravosmukalkata kako da e zmijaсреќа i se zatvorav vo plakari i po nekolku sati samo da uplasam nekojголема%20насмевкаголема%20насмевка
ali sega zmija na tv da vidam mislam deka ke se onesvestam..a zatvoreni prostorii ne fala....ako nekade  wc e mnogu malo ne mozam da vlezamтагатага
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 21:29
.......strav.....i toa ogromen strav od visoçinaтага.....
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 21:11
понекогаш се обидувам да вдишам и да поминам покрај куче... ама не можам...

еднаш дури и преседев во дворот саат време од 3 до 4 ноќеска оти ми беше страв да поминам од моето куче
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 19:35
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

Originally posted by BisernA BisernA напиша:

денеска преумрев

си идам прееска накај дома, и гледам едно куче како трча лево десно на улицата... видов дека се спровна меѓу две девојчиња... и таман помислив дека го поминав ,,спокојно,, се затрча накај мене... дојде и ме душна... а мене морници ме полазија

а јас па му викам... не не не... немој... и не сте свесни колку му олесна кога видов дека еден човек го бркаше

мислам дека од што се преплашив ми удри крвта во главата... и почнав да чувствувам притисок кај челото а срцето туп туп туп...

се плашам неверојатно многу од кучиња !!

zamisli isto jas edno ogromno crno kuciste lejjjjjjj

Potpolno ve razbiram..i mene istoto mi se ima deseno i toa so doberman..poleka mi se namaluva toj strav od kucinja,ama sepak seuste go imam..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 19:22
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

денеска преумрев

си идам прееска накај дома, и гледам едно куче како трча лево десно на улицата... видов дека се спровна меѓу две девојчиња... и таман помислив дека го поминав ,,спокојно,, се затрча накај мене... дојде и ме душна... а мене морници ме полазија

а јас па му викам... не не не... немој... и не сте свесни колку му олесна кога видов дека еден човек го бркаше

мислам дека од што се преплашив ми удри крвта во главата... и почнав да чувствувам притисок кај челото а срцето туп туп туп...

zamisli isto jas edno ogromno crno kuciste lejjjjjjj
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 18:22
fobii ili stravovi bdeat vo mene...covek so emocii normalno deka strepi od nesto ...
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 18:14
денеска преумрев

Изменето од BisernA - 04.Февруари.2009 во 18:14
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.