![]() |
|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 15> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A UBAVO SI ISPLANIRAV. TREBA DA ZAVRSAM OVA I OVA......A VIDITE ME KAJ ZAVRSIV..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Заr и ти? Me too ![]() P.S. Треба да си купиме нови компјутери! |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
DA!!!! otkoga pocnav da pisuvam sekoja vecer moram da se boram za komjuterot
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Prasaj me mene...poln so luzni
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Osim sto sretnav tuka pametni
interesni ludje i dobiv mnogu privatni poruki ohrabruvacki i omalovazuvacki ne vlijaese sega za sega.Mozda sum prekratko i premalku tuka ama ne veruvam deka bi deluval ikako |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ja vlijaev na nego
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
vlijaese samo ne znam kolku dobro
![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
VLIJAESE POZITIVNO. SI CITAS ,SI PISUVAS ..UBAVINA
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
VLIJAESE, DA, MI SE ISKRIVI KICMATA
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
и мене ме зарази иако пред 3 месеци ке се откажував, ама муабетев со една личност која ме поддржа да не се откажувам од форумот затоа сум и ден денес со вас тука ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ДА... овде има прекрасни луѓе...од кои може
многу да се научи...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
МЕЖУ ПРИЈАТЕЛИТЕ И САМИОТ СЕБЕ СЕ НАЈДОВ
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Ja poarni prijateli ne sretnav...moze do mene e
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Не потпаѓам така лесно јас под туѓи влијанија.
Немам попаметна работа, па затоа сум тука.
Кога ќе најдам нешто попаметно, сигурно нема да бидам присутен тука.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |