|
Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам? |
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ili na srede, da i kazesh deka imash zena, ima da "svrshi" i toa kako...
Изменето од ...Well... - 24.Мај.2008 во 15:08 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stavas slika od nejzinite roditeli pokraj krevetot i ja prasuvas :
- Zamisli kako bi reagirale tvoite kaga bi znaele sto pravis sega |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nema potreba mnogu od filozofija, site se lozat na edna prosta rechenica...
..."srcko, imam problemi so potencijata, nekad mi uspeva nekad ne, nemoze sekoja da me vozbudi bash"... ...i ete kako ke se napali koa ke vidi deka e uspeshna u toa sho nemozele drugite-navodno...ima da svrshi tri puti najmalce, ama ima da churi ko parna lokomotiva= od pust merak, da se dokaze kao je*achica jaka...ahahahaaahhaah PS.probajte, uspeh zagarantiran |
||
izimk
Нов член Регистриран: 23.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе деца , да не се знаело како да се сврши жена.
Добро бе , шо ве уча на училиште , а ?????? Ајде гледајте ваму и учете па после пишете како поминавте. http://www.redtube.com/2325 |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Probano, dzabe, posle ne i se diga na mene..!!! |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Deka sekoe sabajle ke i kupuvas leb i ke cistis so pravosmukalka...ona znae deka ne e vistina, ama ubavo zvuci
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam so velis
nego naturas ekonomski temi tuka na podforumov SEX i fi zamajavas forumdziite |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a jas sto velam celo vreme????? NO toa za makedonija vazi
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaka - padna zajak u dupka pomina lisica i vika so be zajko vo dupka abe padnav ja turi licicata opaskata vo dupka i go izlvece zajakot utre dadna lisicata vo istata dupka pomina zajak turi opaska i nikako da ja dofati lisicata na kraj zamina donese land rover dzip i so sajla ja izvlece lisicata naravoucenje e : ne e do opashkata so dobra kola e Изменето од anakin - 22.Мај.2008 во 12:20 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gresis anakin ...pojseto od zenite/devojkite vo makedonija im e pobitno maskoto da ima pari od kolku da ima um!!!
sto znaci, imas pari ce imas i seks nemas pari , nema ni seks |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova se ekonomski muabeti seko ova e tema za sex ne mesaj tuka podforumi odi vo ekonomija i briljiraj tamu |
||
|
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zas samo mozes so devojka da vodis ljubov?... na ulica gi ima kolku sakas samo kaj nas vo makedonija treba da imas poln novcanik |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo moras da imas devojka
vtroro da imate sex bez tie preduslovi e malku teska rabotava |
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |