![]() |
|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 50> |
Автор | |
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Цеца знаела дека Аркан ќе биде убиен
Поранешниот српски министер за внатрешни работи Радмило Богдановиќ порача дека треба да се испита зошто српската пејачка Цеца го оставила нејзиниот сопруг Аркан непосредно пред атентатот. Како што пренесуваат српските медиуми, Богдановиќ во своето прво интервју по 20 години за магазинот ’НИН’, ја осомничи Светлана Ражњатовиќ дека знаела оти Жељко Ражњатовиќ Аркан ќе биде ликвидиран. „Полицијата треба да ја истражи нејзината улога во овој случај“, рече Радмило Богдановиќ, кој на чело на српското МВР бил до почетокот на 1991. „Многу работи од почетокот беа чудни и тогаш им реков на полицајците да испитаат зошто Цеца со својата сестра влегла во бутикот, а Аркан останал да чека пред рецепцијата на Интерконтинентал“, изјави Богдановиќ, кој не сакаше да открие повеќе детали. |
|
![]() |
|
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
нешто слушнав цеца знаела дека ќе го убиат арканн??
|
|
![]() |
|
Eraserhead ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 102 |
KUkavicaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
super e...
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Другар ми за Цеца:
-Ееее Цецо, Цецо, свима си дала, мени ниси дала... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
......najgolema srpska zvezda e ceca, ne ja slusam, ne secam veni na nea, mnogu e nekako izvestacena..........
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
јас знам дека има големиииии *****
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Само Цеца може да “измеша“ мандолини, гитари, техно и народно и тоа пак да се слуша.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....sega bara nova zrtva.
masloto im go cedi....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |