|
Дали сте осетиле вистинска љубов? |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
ane&vane
Нов член Регистриран: 28.Јули.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
dobro utro posetiteli na najcitanata stranica vo makedonija,ova sum jas vie kako ste
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hm...vistinska ljubov.Mojata sto ja custvuvam e vistinska i samo za toa mozam da bidam sigurna...ama ako ni e ubavo i sme srekni,ne treba da se zamarame mnogu dali e vistinska i dali ke trae...uzivajte vo toa sto go imate...
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeee za ova deka se vljubuvame vo pogresni , samo ti e film i nisto drugo , sto vika narodot sekoe zlo za dobro , jas samo zbiram iskustvo i mislev deka toa ke mi pomogne vo zivotot , mada kolku god da si iskusen nema bottom line , nema kraj na osoznavanjeto na svetot i ljubovta i tipovite na zeni , nema krajna definicija i razgranicuvanje , p**ka mu mater ispagam kao sokrat - sega znam deka nisto ne znam :((((((((((((( toa e najlosiot eban stadium
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
swan
Нов член Регистриран: 25.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e sveto cuvstvo i site nie sakame da go pocuvstvuvame no edna fatalna nepopravliva greska postoi tuka, sekogas sakame pogresna licnost, a koga ke dojde toj vistinskiot nie sakame da se osvetime za bolkata koja ni bila nanesena pa taka da jas licno ne veruvam deka postoi vistinska ljubov. moj licen stav i licno iskustvo neznam za drugite
|
|
everything I do I do it for you
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubav ti je ko kazino uvijek gubis al je fino
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bre, Hektorce, nemoj takvi kategoricni izjavi.
Znam deka moze da e gadno,
ama bez ljubov e jadno!
Malku poezija nema da skodi
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da daj gospod , da ne vi vleze toa gomno vo krvta bolje bez ljubav , oseteno imam da , ama pojke nejkam
|
|
|
|
Dupcek
Нов член Регистриран: 15.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може ти била воѕвратена ама со иста мера, па затоа така ти се чини... |
|
PENKOV
Нов член Регистриран: 13.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA Am i mene nevozvratena gadno e neli
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene i nevozvratena, ili i da e vozrvratena od x pricini nemozela da se ostvari, pa sto sega, za placenje mozebi i e, ama... jebi ga.. toa ti e zivot..
Изменето од Dana - 24.Јули.2006 во 01:45 |
|
PENKOV
Нов член Регистриран: 13.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene isto nevozvratena neli e ze placenje
|
|
mon4e_sk_mkd
Нов член Регистриран: 21.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super e cuvstvoto da znaes deka nekoj te saka
i deka vo nego/nea mozes da pobaras podrska koga sakas znaejki deka
nema da te odbie!
|
|
beatrice
Сениор Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 746 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milo moeeeeeeeeeee
|
|
life is not a dress rehearsal
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |