![]() |
|
Каде сте биле и ви било најубаво? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Автор | ||
preselnica_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eve ako nekoj saka da ja poseti Spanija, slobodno moze da dojde sega, ke Vi obezbedam smestuvanje kaj mene doma....
|
||
Razmisluvaj pozitivno!!
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
Najubavo mi e kaj sto mi e semejstvoto...so niv i na pust ostrov ke mi bide ubavo......a so vizive i nemoze covek da seta raat....
|
||
|
||
![]() |
||
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
|
Vo Italija ili Spanija,najslici se po mentalitet
|
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
![]() |
||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
|
Би си живеела овде во Македонија зашто како дома никаде нема и секаде би шетала и би седела ама само кратко време и пак би си дошла дома....Ги сакам јужните земји каде што има сонце тоа ми асоцира на забава и провод а северните земји не ги сакам дека буквално се ладни.Како што кажав секаде би отишла дали за забава дали за провод и мислам дека Шпанија би ја избрала,ама како Охрид никаде неема!
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Изменето од maja |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
Viena ....da, tamu bi ziveel........
|
||
![]() |
||
only_me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
|
Maja. neznam ti kakvi drugari imas italjanci, ama jas da ti kazam od licno iskuvstvo pogolemi mockovci nema od niv. Za zal. drustven narod se da, samo dodeka imaat korist od tebe, pri prvata prilika na prviot most ke letas vo "tevere", otkako ke zavrsat da te crpat. Dobro im e toa sto koga se karaat se vistinski cirkuz, samo se pcujat i navreduvaat bez da se doprat, kaj nas posle tolkavi kavgi i pcovki, mislam deka bi zavrsile so zabite vo raka!! Za zal tie ne smetaat za varvavi i "zingari slavi", a pogolemi cigani od niv nema veruvaj! Neznam kako e na sever ama kolku sto odis na jug, tolkus se po bedni vo sekoja smisla na zborot. A za ziveenje, Rim:) ne e loso... A i Ohrid!! nesi go davame!!! Zado albacinja racinjata podaleku!!!! |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
"VO OHRID",.............shtooo,.........si vikate eve go ovoj PAK se zaebava,..........ne moze ozbilen da bide,...............itn.,..............sakam da kazam ,sum bil vo ohrid,ama ne mi bilo najubavo,..........a,mozebi i bi mi bilo, ako ne sum bil na drugi mesta i sekade mi bilo poubavo!!
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Mene Italija mi e slabost samo vo Italija bi ziveela poradi mentalitetot na italijanite , nivnata nesebichnost da ti pomognat vo se, nivnata kultura nivnoto neverovatno golemo drugarstvo, a koga bi birala od gradovite e toa bi bil reonot na Veneto ili Lombardija,tuka se Verona, Milano,Venecija,Bergamo...no sepak bi odbrala Venecija.Ma znae da magepsa ovoj grad, gradot na vljubenite , gradot koj go ima najdobriot najglamurozniot karneval:))
Potoa bi ja odbrala Spanija i toa Malaga, ovde sum bila no ne bi ostanala podolgo samo za provod.:) Nikogash ne bi ziveela vo Norveshka, Danska, Finska, Germanija...nekako ima odbojnost kon niv,ne znam zasto ama i nivnata nepristupachnost go pravi mozebi i ova. Sepak ITALIJA:)) |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
preselnica_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
|
Kade ste bile i Vi e bilo najubavo??? Kade mislite od site mesta sto ste bile deka bi sakale da ziveete?
|
||
Razmisluvaj pozitivno!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |