|
собирање на поговорки |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Белег : Ima vistini koi ne se za site lugje, nitu za site vreminja
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako bides most-sekoj ke te gazi!
|
|
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tivka reka_breg roni |
|
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DUM SPIRO SPERO
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подобро е да му се тргнеш на песот одколку да дозволиш да те касне, бидејќи и ако го убиеш раната ќе ти остане |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скромноста е добродетел на мудрите |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Насмевката е одмор за уморните, светлина за малодушните, сонце за жалните, лек за скршените
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daleku od oci daleku od srce!
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го прави на друг она што несакаш те*е да ти го прават
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jazikot nema koski, ama koski krsi..
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој човек што ќе го запознаам, на некој начин вреди повеќе од мене,поради тоа што од секого по нешто научувам. |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
коцката е фрлена
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не пресудувај пред да ја ислушаш и другата страна
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da umre sosedot-da mu ja zemam kozata!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |