|
Каков интернет користите ? |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kablovsk 1500 plakas i surfas kolku sto sakas
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koristam kabelski internet i so da kazam....neam komentar...za mene e super oti e free......tie so se od Veles neka dadat komentar
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dial-up....................
Изменето од Dogi - 31.Март.2009 во 15:41 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
lagrima
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wireless - bezzicen , ne sum zadovolna, ama kolku pari , tolku muzika.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Користам кабловски од Телекабел... Добар беше, у последно време многу почна да паѓа
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
StorMexX
Нов член Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja koristam internet od On.Net 768k 8 giga limit no eve i objasnuvanje zaso u nasata drzava nema neogranicen internet:
Ovaa drzava e lopovska drzava da internetot e 50 den mesecno 5 lugje bi se uklucile samo da plakjaat poevtino...A pri toa mrezata se opteretuva i provajderite nemaat "RACUN" da davaat neogranicen.Bas se sekjavam minatata godina koga bese vlasnikot na On.Net vo emisijata "Jadi Burek" zborese taka.Se zavisi od nas... |
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wadsl od OnNet.Brzina 512 i limit 10GB.Znae ponekogas da padne megutoa globalno e super vo odnos na ostanatata konk*rencija.Sega za sega ovaa ponuda na onnet e momentalno najisplatliva na pazarot.
Pozdrav.
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
до пред некое време Кабелски преку кабелски ТВ и интернет оператор ...сега АДСЛ...сега сум МНОГУ позадоволен.....и едноставно немам ни една забелешка... |
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот (т.е. на другар ми,а можеби и јас ќе ставам) е обичен но пак бесплатен.Занм еден код со кој интернетот ти е бесплатен ама треба да имаш заштита.
Појаснување: 1.Неси пријавен на мрежата,а пак си на интарнет 2.ако немаш заштита ќе те откријан и ќе те казнат 3.се е бесплатно апдеит,даунлоуд ама баш се 4.не давам инструкции како да го имате |
|
ultegra
Нов член Регистриран: 20.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
512kbps e ednakvo na 64KB
vo bugarija imaat brzina od 2500KB a ni e tolku bllisku i taa brzina e za 500 denari mesecno pred nekolku godini sakaa bugarite da pustat LAN internet i kaj nas vo mkd toa vo momentov e najdobro vo svetot za golemata brzina arno ama politicarite im barale mnogu pari za da si stavat vo nivniot dzeb i zatoa bugarite se otkazale ako ovaa godina se smeni vladata da se nadevame deka ke dozvolat da se napravi ubava mreza i mnogu free serveri i novata vlada nema da bara pari za da si go polni dzebot a ke gi ostavi lugeto da napravat nesto poveke za internetot vo makedonija. ostanuva samo da se nadevame zaboraviv da kazam deka nema limit vo GB ili TB Изменето од ultegra - 20.Мај.2006 во 20:24 |
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KABELSKI I NORMALNO KATASTROFA E.10 DENA IMA SINTERNET,20DENA DREMES I CEKAS
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto i kaj mene...adsl SUCKS!!! |
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koristam kabelski ali ic ne su zadovolen 3 gb e skoro 3000 den siminjam so 16kb/sek
|
|
dudenz
|
|
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe koe odgovorno lice bas me interesira sporedba so slovenija hmmmm ... tuka e interesno posetija Stranicata i dobro razgledaj http://www.eslovenija.net/ AMIS.NET ARNES BUTN.NET K2.net MOJ.NET NETSI.NET S5.NET SiOL SloN Softnet T-2 Telemach Triera Volja.net Dostop z mobilnih telefonov PS.DOBRO e toa sto ima limit NO NEKA IMA I PAKETI NA INTERNET BEZ LIMIT. Изменето од busvek |
|
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |