![]() |
|
Битола град на Конзулите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Автор | ||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ahaha nemoj loso da pisite za Bitola...ke si imate rabota so Mila28 lol ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:18 |
||
![]() |
||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:18 |
||
![]() |
||
Јордан Шумарот ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
|
ногу убав град е... ЛОЛ- особено баиро...
|
||
![]() |
||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
|
Vo BITOLA naj dobro nesto se devojkite, cinam nema poubavi devojki od Bitolcankite vo Makedonija. Posle toa sledi parkot, sirokiot sokak, i blizinata na Pelister i Prespa.
|
||
![]() |
||
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
|
Bitola e i ke bide Bitola
![]() ![]() Bitola e prekrasen grad i za mladi i za stari ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
ne znam sto mu se ima napraveno na setalisteto, posle ovie godini sega mu tekna, da go iskopaat celoto, kujzne koga ke go napravat a i dali ke go napravat.
|
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Sto da mislam, najubaviot grad go pretvorivte vo katastrofa, svestete se Bitolcani dodeka ne e kasno, Bitola zasluzuva da bide prekrasen grad a ne bedna provincija.
|
||
![]() |
||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
I
![]() NEznam zosto ama gradot mnogu go sakam.Mozebi zatoa sto mojot omilen bend Parketi e od tamu.Mozebi zatoa sto lugeto se ljubezni.NEznam. A i mnogu mi se sviga nivniot dijalekt.Sakam da naucam da zboram taka. |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
![]() |
||
baso ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
|
siroksokak sabota koa e dobro vreme ubava gletka
![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
dobar e |
||
![]() |
||
makgurrl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Jas sum bila vo dosta gradovi niz cel svet, i nema kako Bitola vervajme luge! Lugeto se dobri, i tamu se zivee zivot. Sirok Sokak e odlicno i cisto so novi kafici skoro sekoja godina. Nema kako bitola, i ni tu ke ima kako bitola. Sve bi dala da sum tamu sega....
|
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
Не сум бил во Битола, и затоа не можам да коментирам од лично искуство, но во секој случај имам слушнато многу позитивни коментари и затоа во најскоро време планирам да го посетам градот на конзулите
![]() |
||
![]() |
||
EVIL-B ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2008 Локација: Norfolk Island Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
Jas sum od Bitola i manjmnogu si ja sakam
|
||
Bill Collecta
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |