|
Најдолга ваша врска досега..... |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inace 6 godini so 3 prekidi po odredeno vreme...
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Upgrade e BRAK, DECA... posle ljubovta preminuva vo drugarstvo i razbiranje...borba za zaednicki celi... ne si laskajte deka nekoi mozat da se intenziviraat i po 10 godini... vo smisla na ljubov... strast...
Nema faken teorije toa ... pa da e do mene angelina jolie posle deset godini... ako nema nekoja visha cel... nadgradba otide sve u picku mater ... I znam sto zboram... Starsta koga ke dostigne plafon...najdobro ili begaj ili zimaj se ...baraj druga cel...deca... brak... oti strasta koga e veke gore na planinata.... nemoze vishe nagore ...samo nadole i toa e toa |
|
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami znajs ler se klava za da se stedi na gorivo e sea.... so znajs so ima tuka
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da de...ama kolku od dolgite vrski koi sto gi znaes vozat vo ler?
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i te kako e vazen upgrade-to, da mu se snevidi ama ni cvekjet ne viree ako ednash godishno ne mu stavish gjubrivo... |
|
Motivation is game in my hands
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paaa 8 meseci
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam...moze i da si vo pravo..mojata dolga vrska bese nestandardna, sekoj si imase svoi prijateli, licen prostor kolku sakas i sl. ne e do toa...tuku poentata mi e deka treba da ima napredok vo samata vrska - upgrade (sega ti mozes tuka da kazes - pa sekogas ima itn....)
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto znam... mislam deka ne e bash taka vo zavisnost so nacinot na druzenje megju sebe i so dugi lugje, samostojnosta i nezavisnosta dokolku se poseduva vo taa vrska (znaci mnozestvo so 2 unii)... mene najdolga mi beshe skoro 4 godini... |
|
Motivation is game in my hands
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekolku godini, ama bese odamna. dolgi vrski (bez da preminat vo nesto drugo - ziveenje zaedno itn.) se sh*t imaat tendencija kon otupuvanje na setilata, abenje na sekakvo cuvstvo sto nekogas si go razvil za toj covek, tazno
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dva mesecimala sum za dolgi vrski...
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skoro 2 godini,no patistata ni se razidoa
|
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno 2 godini.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |