![]() |
|
Дали и колку слушате метал?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Автор | |
MilaKaulitzHighmore ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm pa metal.. ne slusam bas
imam drugari metalci, pa neso od niv nekogas xaxa |
|
![]() |
|
jenny ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Slusam ponekogas ama poretko.
|
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
![]() |
|
wackledude-nis ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Hello ![]() Bjelo dugme nikako, to je bre folk rock ![]() Metal rules: Block Out, Opeth, Katatonia, Tool, A Perfect Circle.... Inace ako neko voli Cooper-a dolazi u Beograd 4. Decembra... |
|
Ljudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da uniste sve.
www.balaknrock.com/forum |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
од кај излезе сега дека white snake, Bon jovi, Alice cooper, Azra i Bjelo dugme дека се хеви метал?
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Pretezno heavy metal.WHITE SNAKE,IRON MAIDEN,BON JOVI,ALICE COOPER,ATOMSKO SKLONISTE,AZRA,BJELO DUGME............. ima uste mnogu
![]() Изменето од miki_lutrija - 29.Септември.2008 во 11:07 |
|
![]() |
|
Tony Clifton ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 292 |
prilicno
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() металот владее |
|
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
SO E TOA?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
А брате dimmu borgir не ти се на листа? Немој да ми речиш дека не ги љубиш нив ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Слушав од одамна ,али пресуши тоа
![]() |
|
![]() |
|
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Слушам брат.Еве ќе ти ги набројам мојте омилени бендој.Metallica,Manowar,Iron Maiden,Slayer,Motorhead,Kreator,Megadeth,Cradle of filth,Slipknot и многу други.Мака ми е да пишам.Као шо глеаш претежно хеви и треш.Всушност друго нишо не слушам освен рок и метал
![]() ![]() Изменето од Phantomlord - 17.Септември.2008 во 22:45 |
|
![]() |
|
Thrash 'till death
|
|
|
|
![]() |
|
grunge_girl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
paaaa iako najmnogu sakam grunge muzika..testovite mi se pogodeni..... poslednive dve godini pocnav aktivno da slusam i metal.
Najmnogu verojatno slusam Trash Metal ( sto da kazam za ovaj stil stvarno pogoden mi e... tolku energija sobrana na edno mesto alal neka im e na grupite ) i Doom metal( doom metalov mi e epten pogoden prekrasni tekstovi dlaboki glasovi..davaat celosna slika na custvata na taga koi sto najcesto se obrabotuvani vo ovaj zanr na metal muzika) No ne se ogranicuvam samo na ova ja slusam i sekoja druga metal grupa sto ke mi se dopadne |
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Pa da malku slusam metal,ali najcesto samo metal ili heavy metal baladi.
![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |