IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Дали и колку слушате метал?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали и колку слушате метал?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
Автор
Порака Обратен редослед
MilaKaulitzHighmore Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MilaKaulitzHighmore Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 21:45
hmm pa metal.. ne slusam bas
imam drugari metalci, pa neso od niv nekogas xaxa
Кон врв
jenny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2008
Поени: 144
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jenny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 17:26
Slusam ponekogas ama poretko.
Ljubovta e centar na Univerzumot
Кон врв
wackledude-nis Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2008
Локација: Yugoslavia
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wackledude-nis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 13:51

Hello

Bjelo dugme nikako, to je bre folk rock

Metal rules: Block Out, Opeth, Katatonia, Tool, A Perfect Circle....

Inace ako neko voli Cooper-a dolazi u Beograd 4. Decembra...
Ljudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da uniste sve.
www.balaknrock.com/forum
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 11:48
од кај излезе сега дека white snake, Bon jovi, Alice cooper, Azra i Bjelo dugme дека се хеви метал?
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
miki_lutrija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2008
Поени: 1106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki_lutrija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 11:06
Pretezno heavy metal.WHITE SNAKE,IRON MAIDEN,BON JOVI,ALICE COOPER,ATOMSKO SKLONISTE,AZRA,BJELO DUGME............. ima uste mnogu

Изменето од miki_lutrija - 29.Септември.2008 во 11:07
Кон врв
Tony Clifton Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Септември.2008
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tony Clifton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2008 во 04:13
prilicno
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2008 во 19:57
Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

SO E TOA?
нишо бе, типци се дерат и лупаат плазењеголема%20насмевка
металот владее
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 12:31
SO E TOA?
Кон врв
Black_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Beauty in Darkness

Регистриран: 12.Август.2008
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Black_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 02:30
Originally posted by Phantomlord Phantomlord напиша:

Слушам брат.Еве ќе ти ги набројам мојте омилени бендој.Metallica,Manowar,Iron Maiden,Slayer,Motorhead,Kreator,Megadeth,Cradle of filth,Slipknot и многу други.Мака ми е да пишам.Као шо глеаш претежно хеви и треш.Всушност друго нишо не слушам освен рок и метал

А брате dimmu borgir не ти се на листа? Немој да ми речиш дека не ги љубиш нив
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 22:57
Слушав од одамна ,али пресуши тоа
Кон врв
Phantomlord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ThrasheR

Регистриран: 11.Септември.2008
Локација: Битола
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Phantomlord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 22:44
Слушам брат.Еве ќе ти ги набројам мојте омилени бендој.Metallica,Manowar,Iron Maiden,Slayer,Motorhead,Kreator,Megadeth,Cradle of filth,Slipknot и многу други.Мака ми е да пишам.Као шо глеаш претежно хеви и треш.Всушност друго нишо не слушам освен рок и метал

Изменето од Phantomlord - 17.Септември.2008 во 22:45
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 15:01
Thrash 'till death 
Кон врв
grunge_girl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај grunge_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 10:54
paaaa iako najmnogu sakam grunge muzika..testovite mi se pogodeni..... poslednive dve godini pocnav aktivno da slusam i metal.
Najmnogu verojatno slusam Trash Metal ( sto da kazam za ovaj stil stvarno pogoden mi e... tolku energija sobrana na edno mesto alal neka im e na grupite ) i Doom metal( doom metalov mi e epten pogoden prekrasni tekstovi dlaboki glasovi..davaat celosna slika na custvata na taga koi sto najcesto se obrabotuvani vo ovaj zanr na metal muzika)

No ne se ogranicuvam samo na ova ja slusam i sekoja druga metal grupa sto ke mi se dopadne
Кон врв
macaparket Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Април.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 10:25
Pa da malku slusam metal,ali najcesto samo metal ili heavy metal baladi.
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT
UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,105 секунди.