IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Личност од медиумите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Личност од медиумите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
Автор
Порака Обратен редослед
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 19:20
Личност од медиумите...
Па наш Трендо многу ми се допаѓа, а од женските во последно време на МТВ има една презентерка на вести арно ама незнам како се вика, една смирена, класична убавина...ви текнува ли?
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 15:39

Мене посебно ми се допаѓа Ели Танасковска од МРТВ.
Супер изгледа (додуша сеа нешто у последно време ми е нешто здебелена, ама нема везе, пак е добра), има одлично држење и однос, интелегентна е, шармантна, течно зборува... "со еден збор", пример за добар водител.
Ептен ми е favorite!
Кон врв
pami123 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Февруари.2008
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pami123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 13:12
dobro znam za koja zboram,se nemam nisto zbuneto.mene voopsto ne mi se dopaga ladna osoba,kakva dama! nemozam da ja gledam!!! znaci ova e moe mislenje
Кон врв
CaVaLi Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CaVaLi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 10:58
да бе,гарант си мисли дека така треба,,и јас не можам да ја смислам,(лила)многу е,патетична и само нешто лупета без везе ,а Ивона ми е онака најопуштена,задоволство ми е коа ја гледам
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 01:20
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Емисиите на Оливера имаат содржина, имаат душа, имаат смисла... Наспроти неа онаа Лила мисли дека само треба гости да доведе во емисијата и да се смее без врска. Да снимам едночасовен муабет на маса во некоја биртија би бил далеку посодржаен и поинтересен од разговорите на Лила со нејзините гости.

se slozuvam za Olivera , a Lila retko i odamna ne ja gledam na zivci mi odi ona bezvezno smeenje pa sigurno si misli taka treba !
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 01:11
Originally posted by pami123 pami123 напиша:

abe sto vie na site so taa tatjana stojanovska,najubava bila?! lugje kolkava glava ima...

ste se zbunile ili ste ja zamenile so druga lichnost prekrasna e!

Изменето од super babicka - 11.Февруари.2008 во 01:24
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 01:09
za kakva glava zboruvash prekrasna e i na ekran a vo "zivo" e prava dama   i ubavica! /ste se zbunile/
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 01:06
Mi se dopagjaat i profesionalno si ja vrshat rabotata Vesna i Vasil,Silvija, Tatjana Stojanovska
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pami123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 18:21
abe sto vie na site so taa tatjana stojanovska,najubava bila?! lugje kolkava glava ima...
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pami123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 17:59
najubava zena ana zdravkovska steta sto ne e veke pred kameri
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pami123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 17:58
Originally posted by blue blue напиша:

хм....која личност ми се допаѓа...е тоа е веќе тешко (полесно е да се критикува, а и нема некој избор) Ана Здравковска ја обожавав порано, но сега не се појвува баш по медиумите
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 14:14
IGORCE DEFINITIVNO
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 19:10

ВАСКО ...од канал 5...
   ме гледа тој мене...го гледам јас него...преку екран...трепкање
   и така се гледаме десетина минути...намигнување...тој кажува вести...
   а јас повеќе го гледам одошто го слушам...црвенеење
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 12:05

незнам зошто ама и оној Латас
ми се бендисува многу...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.