IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Форумџии опседнати со секс
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Форумџии опседнати со секс

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 31>
Автор
Порака Обратен редослед
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2009 во 00:24

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 23:55

Форумџии опседнати со секс

Интересна тема... за анализа...голема%20насмевка
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 22:45
Originally posted by veni vidi vici veni vidi vici напиша:

Go pratam i koristam forumov poveke meseci i dojdov do slednive zaklucoci:

1. Ima mnogu nikovi koj miluvaat da pisuvaat na tema sex, se falat, lazat, fantaziraat, pa i davaat soveti....

2. Mnogu od niv voopsto ne ni pisuvaat na drugi temi ( istorija, muzika, ili sl )

3. Site tie se iskusni e*acista ili ljubovzii, prosto covek da im pozavidi

4. Na tema seks ima 177 temi i 13370 postovi, a na tema umetnost i kultura ima 20 temi i 508 postovi

Relax baby...............opushtise.........големо%20гушкање

toa ima dlaboki koreni od realniot zivot shto nema kulturni umetnicki slucuvanja......
site koj pomalku koj poveke se prisutni vo forumot.........глупчо
bash za relax i beganje od stresniot realen svet...........ух
za polnenje so pozitivna energija.............губитник
bash kaj sex temite vo ovoj virtuelen svet slobodno kontaktiraat........
a sepak site ostanuvat verni na svoeto doma........
љубов

Изменето од bijonse1 - 25.Септември.2009 во 22:47
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 20:14
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja sum drkadzija sto samo se k*rci na forum i baska sum samobendisan...se nadevam deka usrekiv nekogo so ovaa izjava

ne da usreki, eheee забава
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 20:10
голема%20насмевка
Кон врв
hextrom Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Јуни.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hextrom Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:46
ja sum nov tukA ama barem sme po nesto vo EU kriteriumi opsednatost so sex
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 22:15
Jas sum odamna vo listata...kolku da ne me zaboravite....i bi ja potpisala i drugata blue veruvam nema da se luti намигнувањеголемо%20гушкањеголема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 20:41
Ja sum drkadzija sto samo se k*rci na forum i baska sum samobendisan...se nadevam deka usrekiv nekogo so ovaa izjava
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 11:46
газење%20од%20смеење jasгазење%20од%20смеење
apce
Кон врв
petarpan99 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petarpan99 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 16:36
Jas sum sekgas raspolozen za se*. Bez razlika m ili f samo da me cepne gotovo ,I`m easy going dog , ko pes sum vednas trcam i molam so sapite napred i cvilam , samo da dobijam , da nabijam , da ispusham, da izlizam , si sakam se be , pusta dusha
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 19:01
prekrasno razmisluvanje na eden sosema ok decko,posle negoviot obid da najde devojka na net

Krivo mi je sto na ovako dobrom sajtu ima malo normalnih zenskih osoba. Upoznao sam par njih sa kojima sam ostao u kontaktu ili se video. Ako podesite neke kriterijume i odete na pretragu, vi samo po slikama mozete da ocenite ko je zaista normalan od devojaka, a kamoli u razgovoru. Pogledajte molim vas imena, nikove, ili slike. Nije mi jasno da takve devojke hoce nekoga da privuku, pogotovo nekog kvalitetnog muskarca za nesto ozbiljnije od vidjanja. Ubedjen sam da ih svi gledamo kao seksualni objekat, jer i sami vidimo da nemaju dva grama mozga i da u njima vrednosti nema. Mislim da je vecina devojaka ovde da bi \"hranilo\" sebe, tako sto ne ulaze u bilo kakav kontakt ni sa kim vec okace svoju golu sliku i slade se komentarima muskaraca koji im dizu nerealnu cenu. Takve devojke na ulici nisu nista posebno, ali kada nema kontakata izmedju devojaka i muskaraca bas nikakvog, muskarci se onda hvataju za slamku i pokusavaju ocajnickim potezima da stupe u kontakt sa nekom devojkom, koja kao osoba ne vredi nista. Verovatno sve one cekaju princa, koga naravno nema. Verujem da su iste te devojke same, da nemaju nikoga, sem nekoga za povremena vidjanja ali one ne vide nista normalno u muskarcu vec ga gledaju kao robu, i gledaju koliko vredi, naravno finansijski. Mislim da je ovo ozbiljan problem, zato i nije bitan moj profil, nebitan je. Pozdrav
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 01:55
[QUOTE=apce]leelee! a be dosta !изненадување
se skapavte seksajki i pa site ste suviгазење%20од%20смеење
[/QUOT 

sosema si vo pravo apce site se suvi kako barut плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 00:18
leelee! a be dosta !изненадување
se skapavte seksajki i pa site ste suviгазење%20од%20смеење
apce
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 23:32
ja samo se foliram
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.