|
Форумџии опседнати со секс |
Внеси реплика | страница <1 678910 31> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Форумџии опседнати со секс Интересна тема... за анализа... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Relax baby...............opushtise......... toa ima dlaboki koreni od realniot zivot shto nema kulturni umetnicki slucuvanja...... site koj pomalku koj poveke se prisutni vo forumot......... bash za relax i beganje od stresniot realen svet........... za polnenje so pozitivna energija............. bash kaj sex temite vo ovoj virtuelen svet slobodno kontaktiraat........ a sepak site ostanuvat verni na svoeto doma........ Изменето од bijonse1 - 25.Септември.2009 во 22:47 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne da usreki, eheee |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
hextrom
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum nov tukA ama barem sme po nesto vo EU kriteriumi opsednatost so sex
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum odamna vo listata...kolku da ne me zaboravite....i bi ja potpisala i drugata blue veruvam nema da se luti
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum drkadzija sto samo se k*rci na forum i baska sum samobendisan...se nadevam deka usrekiv nekogo so ovaa izjava
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas
|
|
apce
|
|
petarpan99
Нов член Регистриран: 07.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum sekgas raspolozen za se*. Bez razlika m ili f samo da me cepne gotovo ,I`m easy going dog , ko pes sum vednas trcam i molam so sapite napred i cvilam , samo da dobijam , da nabijam , da ispusham, da izlizam , si sakam se be , pusta dusha
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prekrasno razmisluvanje na eden sosema ok decko,posle negoviot obid da najde devojka na net
Krivo mi je sto na ovako dobrom sajtu ima malo normalnih zenskih osoba. Upoznao sam par njih sa kojima sam ostao u kontaktu ili se video. Ako podesite neke kriterijume i odete na pretragu, vi samo po slikama mozete da ocenite ko je zaista normalan od devojaka, a kamoli u razgovoru. Pogledajte molim vas imena, nikove, ili slike. Nije mi jasno da takve devojke hoce nekoga da privuku, pogotovo nekog kvalitetnog muskarca za nesto ozbiljnije od vidjanja. Ubedjen sam da ih svi gledamo kao seksualni objekat, jer i sami vidimo da nemaju dva grama mozga i da u njima vrednosti nema. Mislim da je vecina devojaka ovde da bi \"hranilo\" sebe, tako sto ne ulaze u bilo kakav kontakt ni sa kim vec okace svoju golu sliku i slade se komentarima muskaraca koji im dizu nerealnu cenu. Takve devojke na ulici nisu nista posebno, ali kada nema kontakata izmedju devojaka i muskaraca bas nikakvog, muskarci se onda hvataju za slamku i pokusavaju ocajnickim potezima da stupe u kontakt sa nekom devojkom, koja kao osoba ne vredi nista. Verovatno sve one cekaju princa, koga naravno nema. Verujem da su iste te devojke same, da nemaju nikoga, sem nekoga za povremena vidjanja ali one ne vide nista normalno u muskarcu vec ga gledaju kao robu, i gledaju koliko vredi, naravno finansijski. Mislim da je ovo ozbiljan problem, zato i nije bitan moj profil, nebitan je. Pozdrav |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=apce]leelee! a be dosta !
se skapavte seksajki i pa site ste suvi [/QUOT sosema si vo pravo apce site se suvi kako barut |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leelee! a be dosta !
se skapavte seksajki i pa site ste suvi
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja samo se foliram
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |