|
Тесна или широка вагина |
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zagor ti pinokio da ne si
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....breeee,kolku samo imalo za citanje..da cita covek cela nok...
tuku,moeto skromno (minimalno ili ic)iskustvo vo vrska so ovoj poimmi dozvoluva ovde da kazam deka:
-ako naletam na tesna vagina,togas ja duvam kako balon za Nova Godina....a namesto zivana(ventil) go koristam golemiot i na vrv debel nos!za da ne disi,vednas ja zatnuvam so kriviot palec.....i posle teram ...teram ..edno pola minuta i se dzitkam na grb!
...inaku i toa tackata...G ,isto ja prebaruvam ..so nos!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema takvo nesto
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
siluval mechonok pcelinka
a pcelinka kak pcelinka malenkaja a mechonok kak mechonok boljshoj a kak mozhet mechonok v pchelinka? mozet pichonka jest rasteglivaja |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Текстот кој следи е извадок од „THE TAO OF SEXOLOGY“ (ако ве интересира повеќе,
книгава едно време ја имаше низ скопските книжарници) од Dr. Stephen T. Chang.
Текстот се однесува на одредување на половите карактеристи и склоности според некои физички карактеристики на луѓето. Според таоистичката теорија, лицето открива се. Ако ја познавате техниката
за анализа на лицето, можете да ја анализирате целосната личност на некој човек
со едноставно разгледување на неговото лице. Од лицето и прстите,
можете да ја одредите големината и обликот на вагината и пенисот. Тоа е поволно бидејќи е важно вагината и пенисот да се компатибилни. Така на пр. на жена со длабока вагина, ќе и треба долг пенис за совршен склад. На жена со широка вагина ќе и треба дебел пенис.Постојат неколку физички карактеристики, врз основа на кои може да се одреди должината и обликот на пенисот. Овие знаци во 90% од случаите се точни. 1. Маж со долг нос и долги прсти ќе има долг пенис.......... 2. Ако прстите му се кратки, ќе има краток пенис............. 3. Ако носот му е долг, а прстите кратки, или обратно, ќе има пенис со средна должина............... 4. Ако врвот на носот е дебел, ќе има дебел пенис, и обратно. 5. Палецот е обликуван како пенисот. Ако палецот има печурковидна форма, пенисот ќе има широка глава и тенко тело. Ако палецот има триаголна форма и пенисот ќе биде со таква форма. (Пенисот со печурковидна форма се смета за најдобар, бидејќи највеќе и се допаѓа на жената.......) 6. Ако мажот има дебели, широки усни, ќе има голем пенис... Од анализата на лицето можат да се добијат два пати повеќе заклучоци за карактерот и големината на вагината. Тие исто така се точни во 90% од случаите. 1. Ако жената има мала уста и кратки прсти, ќе има мала кратка вагина. Ако прстите не одговараат на тој опис, посматрајте ја само устата....... 2. Ако има големи и дебели усни, нејзината вагина ќе биде широка и дебела.......... 3. Ако има длабоко всадени очи вагината ќе и биде длабока... 4. Жена со тенки очни капаци, исто така ќе има длабока вагина....... 5. Ако нејзините капаци се дебели и меснати, ќе има кратка вагина....... 6. Ако жената има испакнати очи, вагината ќе и биде кратка. (Многу мажи бираат жени со кратка вагина, за свое сопствено задоволство. Тие поминуваат низ втората бариера - утерусот. Мажите сметаат дека тоа е прекрасно, но тоа е многу штетно за жената.) 7. Кратковидата жена ќе има длабока вагина...... 8. Ако има големи и водени очи, ќе има голема и водена вагина........... 9. Жена со голема уста и тенки усни ќе има тесна (мала) и долга (длабока) вагина............. 10. Испакнати усни и испакната коскена структура, укажуваат на еластична вагина.....Може да биде голема или мала, ама ќе биде влажна, топла и мека...... Таа исто така вибрира и многу мажи ја сметаат за најдобра. Таоистите ја нарекуваат „вагина која збори“........... 11. Тврда жена, без емоции, која не плаче, ќе има тврда и сува вагина................. 12. Ако има мали образи и вилица ќе има мала и искривена вагина..... Ако е само малку искривена, проблеми нема да има. Меѓутоа ако закривувањето е големо, ќе и треба долг и тенок пенис...... 13. Ако има кратко чело и сплескан нос, ќе има кратка и широка вагина......... (Надворешниот дел ќе биде сплескан, а внатрешноста ќе биде широка, ама кратка.) 14. Ако има испакнати јаболчници, ќе има многу длабока вагина и силен сексуален нагон... Се смета дека тоа е многу непожелно, бидејќи тој вид на жени можат сексуално да го исцрпат својот партнер......... 15. Ако има дупче на брадата, тогаш има многу кратка вагина, веројатно вагина со два прстена....... Мажите и жените делат неколку карактеристики во анализата на лицето. 1. Линиите во аголот на окото укажуваат дека личноста има јаки сексуални склоности и дека лесно може да и се приближиш........... Личност без линии во тоа подрачје има слаб или никаков сексуален поттик............ 2. Длабоките линии на крајот на устата укажуваат на силна сексуална желба........... 3. Личност со долга силна брада има силен полов поттик...... Интензитетот на сексуалните склоности зависи од тоа колку од тие карактеристики
се споени, и како се изразени. Секако тие карактеристики можат да бидат изменети
со други карактеристики на личноста............. ајјјјјјјјјјјјјјјјј доста беше за денес предавање ................. утре сите ќе ве испрашам да видам што запамтивте
Изменето од bijonse1 - 14.Ноември.2009 во 23:49 |
|
Hack 0110
Нов член Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesna se razbira |
|
Hacking is not a crime
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaa da ne e ,,ginekoloska ordinacija
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samata se shiri kolku i treba...
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so tesni-siroki.... linii
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иста е ако маваш една иста цело време ама ако прошеташ ќе видиш дека не се сите исти .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaginata e sekogash ista.Problemot e vo penisot. Toj mozje da e mal ili golem ili................
Vaginata e tesna samo ako e suva a mozje da uslovno se chuvstvuva deka e shiroka ako premnogu i predvreme sekretot proraboti............... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne morat da znachit, toa ne e sapun pa ke se potrosh*t i ke se rashirit |
|
car's freack
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |