![]() |
|
Песната која ме расплака/расположи е... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 17> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a da se obidam povtorno
![]() Crvena jabuka ........... http://www.youtube.com/watch?v=6a6YlPHeoU0 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Bryan Adams --- Have you ever ........
http://www.youtube.com/watch?v=3pJoMeEg8cM |
|
![]() |
|
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
"Ти немаш право да прашаш" - Владо Јаневски
...и тоа убаво си ги навлажнив образите синоќа! |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Vcera me rastazi Whithout you..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Trine ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
http://www.youtube.com/watch?v=qUIsK4TOPMY&feature=related
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() ![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Makedonsko devojcee,
p**ka sarenaaa |
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
pesnata od tose-gromovi na dusa i od kismi-dve oci rasplakani me rastazuvaat i toa mn
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
А бе Збунет, не кажа за песнава... те расплака или расположи?..
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Tri devojke kitke brale,bre, bre
gde su brale, tam se srale, bre, bre, bre |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
pesnite na DIVLJE JAGODE
mi budat spomeni na edni vreminja
za koi bi dala se samo da moze da se vratat
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
crnata_ruzicka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Lucie Silvas & Gregory Lemarchal - Meme Si ..pesnava me ostava bez zborovi i so solzi vo ocite..
![]() http://www.youtube.com/watch?v=LW7qtzucAeQ&feature=related najubava pesna na cel svet.. spored mene ![]() |
|
Ne e bitno kolku pati zivotot ke te sobori na kolena bitno e kolku pati ke se ispravis !!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |