|
Дали долгите врски успеваат? |
Внеси реплика | страница <1 678910 35> |
Автор | |
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka ima vistina vo toa i za toa se vo dolga vrska . Se razbira deka ima i takvi koi prekinuvaat i posle 100god ha ha ha .Toa e normalno vo normalni uslovi pa lugeto se vo brak pa raskunuvaat a sto e cudno ako se samo vo vrska
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa znaci da tie koi posle 20-30 godini stapile vo brak - ne trebalo toa da go napravat samo da drugite dva braka opstanat iako mozebi ne funkcioniraat(pod pretpostavka da dvata ne funkcioniraat)?
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не секогаш. Во повеќето од случаите не успеваат. Но има и онакви кои после 20- 30 години повторно се во врска која останува трајна и се крунисува со брак, но за сметка на тоа страдаат два други брака. Едноставно се распаѓат.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
reto uspevat ama i da uspeat tie pominale dosta nema da im e interesno
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bash taka,jas ne preferiram predolgi vrski
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uspevaat,ama ne sekogash
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dolga vrska pred brak isto sto brak pred brak ............
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
P a i jas da utnam...eve kako moze neshto da se nauchi neshto
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GRESKA ............ agonijata pocnuva koga stapuva vo brak ......... posle brak ...........
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E togash pochnuva agonijata
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A vo dolgite vreski ljubovta preminva vo navika bar jas taka mislam
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |